BBQ Huren

BBQ huren

Heeft u iets te vieren? Als u met een grote groep gaat barbecueën dan is het vrij lastig om dit op uw eigen barbecue te organiseren. Er is voldoende ruimte nodig om voor iedereen op tijd vlees te bereiden. Een BBQ huren is een oplossing als u een echt barbecue feestje wil geven. Natuurlijk is het nog handiger als echt de complete organisatie voor u uit handen wordt genomen. Frank van Steeg is een echte chef-kok op locatie en kan voor u de complete organisatie voor zijn rekening nemen. Zo regelt hij niet alleen de boodschappen, maar ook de voorbereidingen en de bereiding ter plaatsen op zijn eigen authentieke barbecue. U hoeft zo geen BBQ te huren, maar u kan gewoon achterover zitten en lekker genieten van de heerlijkste stukken vlees vers bereid op de barbecue.

Unieke BBQ recepten laten bereiden door een echte chef-kok.

Frank van Steeg is natuurlijk uw eigen chef-kok op locatie en zal geen kok zijn als hij u niet zijn passie voor koken laat proeven. Het maakt hem niet uit of u hem een viergangen menu laat bereiden of een barbecue op locatie. Hij gaat graag aan de slag om unieke barbecue recepten te bereiden op de barbecue. Denk hierbij aan eigengemaakte marinades en unieke bereidingen van het vlees. Hierbij werkt hij ook nog eens met een authentieke vleeswieg boven het vuur. Dit betekend dat hij zelf een hout gestookt vuurtje klaar zal maken en hierboven de barbecue zal hangen. Dit hout gestookte vuurtje zorgt voor een combinatie van sfeer en aangename warmte tijdens het barbecueën.

Interactie met uw gasten.

Een BBQ huren is natuurlijk heel anders dan een echte chef-kok in huis halen. Een chef-kok zal echt met uw gasten het gesprek aangaan en iets vertellen over de versbereide maaltijden op de barbecue. Daarnaast wordt er natuurlijk ook goed nagedacht over de wensen van uw gasten. Eventuele dieet wensen worden vooraf besproken en Frank van Steeg zal hier direct op inspelen. Zo worden er bepaalde gerechten speciaal aan de hand van een dieet klaargemaakt zodat iedereen kan genieten van de wonderlijke smaakcombinaties. Laat uw zintuigen prikkelen en laat een chef-kok komen die echt alles voor u zal gaan regelen. Van de BBQ zelf tot de afwas achteraf u hoeft u echt nergens meer zorgen over te maken. Laat uzelf en uw gasten lekker in de watten leggen en neem contact op met Frank van Steeg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *