Workshop koken maakt van iedereen een keukenprins(es).

Voordat een workshop koken begint zijn er altijd deelnemers die niet geloven in hun eigen kooktalent. Frank van Steeg als geen ander de liefde en passie voor de keuken aan de deelnemers over te dragen. Tijdens de workshop wordt het ineens leuk om te koken zelfs als u dacht dat u helemaal geen aanleg had voor de culinaire keuken. Frank van Steeg leert u om tijdens de workshop koken hedendaagse gerechten in een nieuw jasje te steken. Door deze nieuwe benadering van bekende gerechten wordt het ineens weer leuk om zelf in de keuken te staan. Vooral als u het culinaire hoofdgerecht proeft dat u helemaal zelf heeft klaargemaakt.

Geeft zelf uw eigen invulling aan een workshop koken.

Misschien zijn er dingen waarin u niet zo goed bent of dingen die u heel graag zou willen bereiden, maar waar u zelf nog nooit aan toegekomen bent. Frank van Steeg kan voor u de complete workshop verzorgen op basis van wat u graag wilt leren. U krijgt zo de kans om uw eigen kook talent te ontwikkelen. Uiteraard komt Frank van Steeg dit bij u op locatie doen. U kan bij u thuis samen met uw familie deelnemen aan de workshop of op uw kantoor als teambuilding met uw collega’s.

Ontdek opnieuw uw voorliefde voor koken tijdens een workshop.

Misschien is koken altijd al uw grote liefde geweest, maar bent u opzoek naar vernieuwing. U wilt weer nieuwe dingen uitproberen of nieuwe technieken leren beheersen. Frank van Steeg is uw ideale partner om u weer op een nieuwe manier kennis te laten maken met de culinaire keuken. Van kleine groepen tot grote groepen een workshop koken is altijd mogelijk en Frank helpt u graag met de invulling hiervan.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op