Culinair cadeau

Het is en blijft een lastig ding, een mooi en leuk cadeau vinden voor iemand. Altijd weer iets unieks verzinnen valt niet mee. En ja helaas komt dit probleem erg vaak voor. Is het voor u herkenbaar als ik u hiermee confronteer? Dan bent u bij de culinaire cadeau bon aan het juiste adres. Dit is iets unieks en het is altijd leuk om te geven.

Origineel genieten

Waarom deze bon altijd geslaagd is? Mensen blijven altijd eten, en mensen blijven altijd genieten. Als ik die twee dingen nou eens combineer voor u en u geeft dit doormiddel van een cadeau bon aan uw gast, kennis, klant, familie en vrienden. U kunt de cadeau bon ook qua invulling leeg laten zo kan de gelukkige ontvanger zelf kiezen of het nou toch het diner word en misschien wel de hapjes of zijn of haar verjaardag. Het is daarnaast ook prima mogelijk om zo origineel mogelijk uit de bocht te komen door iets te geven wat de mensen nooit verwachten. Het aller leukste van deze culinaire bon is dat u als gever niet naar buiten hoeft maar deze bon zo hier online kunt bestellen.

Mogelijkheden op maat!

In alle soorten en maten, geuren en smaken is dit culinaire cadeau in te vullen en te verzilveren. Of het nu gaat om een verjaardag, een weddinggift, een jubileum, als relatiegeschenk of gewoon zomaar bij Frank van Steeg zijn er genoeg mogelijkheden. Met het brede concept wat ik u kan bieden en met uw creativiteit bedenken we samen de leukste Gifts’ en cadeaus. Laat u eens verassen door het grote aanbod en mijn ideeën en geef heel eenvoudig het leukste cadeau van Nederland!

  • Volledig ontzorgde avond uit. In uw eigen huis.
  • Heerlijk meergangen diner (3 tot 6 gangen).
  • Inclusief de benodigde ingrediënten en een fles wijn van het huis
  • Zelfs de afwas wordt gedaan.
  • Kosten indicatie: €37,50 tot €90,- p.p.

Laat hieronder uw naam, mailadres en telefoonnummer achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Culinair Cadeau bestellen!

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op
© Copyright - Frank van Steeg