Banqueting

Banqueting kan bij u thuis of op uw werk verzorgd worden door een professionele chefkok. Het is de ideale manier om verschillende smaken samen te laten komen. U mag best af en toe uw smaakpupillen trickeren met nieuwe samen die u normaal nooit zou uitproberen. Het is voor ons altijd leuk om uw gasten op een unieke manier te vermaken door voor ze te koken. Geen klus is voor ons te gek wij verzorgen gerust de banqueting voor vijftig personen of meer. Uiteraard zijn kleine groepen op locatie ook welkom om een heerlijke maaltijd voor te serveren.
Bij banqueting is het leuk om te experimenteren met smaken en ze vervolgens samen te brengen in verschillende gerechten. In ieder gerecht wordt evenveel passie gelegd om vervolgens een nieuwe invulling te ontdekken. Voor ons zijn er geen geheimen als het om eten gaat. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen we een unieke banqueting verzorgen bij u op locatie. Wilt u meer dan alleen een lopend buffet? Wij nemen gerust onze wokbrander mee om op locatie de heerlijkste bijgerechten klaar te maken. U krijgt zo meteen een stukje animatie tijdens het genieten van de diverse smaken.

Perfecte gerechten bij elkaar brengen

Het fine tunen van gerechten is onze specialiteit. Wij luisteren graag naar wat u lekker vind en als u iets wat minder lekker vind dan passen wij het graag aan. Over ieder idee dat u aandraagt denken wij na om samen iets unieks te creëren. Door verschillende samen te voegen kunnen we samen de perfecte banqueting neerzetten. Uiteraard hoeft u geen receptenboeken door te spitten als u voor ons kiest. Wij zorgen voor de recepten en de nieuwe smaaksensaties waar u misschien zelf nooit opgekomen was. Laat ons alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de banqueting.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op