Zakelijke bijeenkomsten met een verassende catering op locatie

Zakelijke bijeenkomsten kunnen soms erg zwaar vallen doordat er veel overlegt wordt en afgesproken. Het is belangrijk dat de deelnemers aan de bijeenkomst scherp blijven en dit kan natuurlijk niet zonder lekkere hapjes. Als cateraar op locatie stop ik graag dezelfde passie in mijn hapjes als de deelnemers tijdens hun bijeenkomst. De hapjes vormen zo een welkome afwisseling waarbij de deelnemers weer nieuwe energie kunnen opdoen. Met deze nieuwe energie is het weer mogelijk om vol passie deel te nemen aan een bijeenkomst. Graag laten we de smaakpupillen van de deelnemers tintelen met sensatie tijdens een zakelijke lunch of diner.

Proef de passie na afloop terug tijdens een diner op locatie

Zakelijke bijeenkomsten zitten vaak vol vuur en passie en dit proeft u terug in mijn hapjes. Naast lekkere hapjes voor tijdens de bijeenkomst kan ik ook een passende lunch of diner na afloop verzorgen. Het is heerlijk om even in informele sfeer nog na te praten over de innoverende bijeenkomst. Gasten gaan dankzij een luxe diner na afloop met een goed gevoel naar huis. Het kan een uitstekend moment zijn om een zakelijke deal af te sluiten met een extra positief gevoel. In het buitenland zijn ze er al lang achter dat een chique diner aansluit bij de perfecte zakelijke deal. Probeer het zelf uit met onze passievolle catering op locatie.

Van een simpele catering tot live & cooking op locatie

In een persoonlijk gesprek ga ik graag samen op zoek naar de beste invulling van zakelijke bijeenkomsten binnen uw bedrijf. Dit kan een simpele lunch zijn, maar dit kan ook zeer uitgebreid zijn als u een bepaalde deal wil binnenhalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van live & cooking op locatie? Zelfs als er geen keuken aanwezig is tover ik met een wok brander uw locatie om tot een chique restaurant. Verwen uw gasten tijdens zakelijke bijeenkomsten met uw eigen chef-kok op locatie.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op