BBQ Catering

BBQ catering kan u verlossen van de logistieke werkzaamheden achter een BBQ feestje. Vaak is het lastig om in te schatten hoeveel vlees u precies nodig heeft voor een geslaagd feest. Naast de hoeveelheid vlees dient u vaak rekening te houden met smaakpupillen van uw gasten. Lusten ze graag vis of liever alleen vlees? Dit soort dingen zijn belangrijk om mee te nemen in de voorbereiding voor uw feestje. Met een BBQ catering bereiden wij alles voor u tot in de puntjes voor zodat u niet hoeft te slepen met zware boodschappen tassen. De complete voorbereiding van uw barbecue wordt uit handen genomen en u hoeft alleen maar te genieten en uw gasten te vermaken.

Heerlijk voedsel tijdens een BBQ

Met onze BBQ catering bereiden we de lekkerste hapjes vooraf voor en hoeft u alleen nog maar de passie in onze gerechten te proeven. Vaak maken we gebruik van onze eigen ruimte om het vlees voor te bereiden voor de barbecue. Zo is alles klaar om op de barbecue te gaan en met een glimlach aan het publiek geserveerd te worden. Hierbij werken we natuurlijk altijd met vers vlees en vis zodat de smaak tot op de puntjes geperfectioneerd is. De smaak van het vlees is natuurlijk belangrijk om een barbecue echt geslaagd te maken.

Combinatie met hapjes

BBQ catering kan eventueel gecombineerd worden met kleine hapjes als voorafje. Verras je gasten met tapas gerechten die rechtstreeks uit Spanje lijken te komen. Of koppel met je BBQ catering een thema aan het feest. Neem bijvoorbeeld een Frans thema waarbij de heerlijkste lamsracks gegrild worden op de barbecue en vooraf genoten wordt van een “Petit Peu”. Vooraf worden uniek bereide hapjes geserveerd om vervolgens af te sluiten met Franse specialiteiten van de barbecue. Uiteraard kan er ook worden afgesloten met een echt Frans dessert. Het is slechts een puntje van de ijsberg van de mogelijkheden als u de BBQ catering uit handen geeft.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op