Private dining geeft u de luxe van een chique restaurant in uw eigen woonkamer.

De perfecte locatie als u niet gestoord wilt worden door bekende tijdens een chique diner is nog altijd uw eigen woonkamer. Natuurlijk heeft u geen zin om uren in de keuken te staan en daarna nog uren bezig te zijn met de afwas. Private dining is een nieuwe manier van genieten van de luxe van een restaurant alleen nu zijn de deuren van uw eigen woonkamer geopend. In uw eigen keuken gaat een echte chefkok voor u aan de slag om een heerlijk vier gangen menu te creëren. Nodig uw familieleden uit en geniet van een heerlijk rustig privé diner aan huis.

Private dining is mogelijk met uw eigen gezin.

Vaak wordt er ten onrechte gedacht dat private dining meer iets is voor een grote groep. Natuurlijk zijn grote groepen welkom, maar u kan ook gewoon heerlijk genieten van een privé diner met twee personen. Gewoon heerlijk genieten van een culinaire avond waarin u echt verwend wordt met uw favoriete gerechten. U hoeft zelf helemaal niets te doen en de prijs is ook nog eens verassend laag. U hoeft niet rijk te zijn om culinair te genieten met Frank van Steeg. U haalt voor een betaalbaar bedrag uw eigen chefkok in huis die er alles aan zal doen om u een avond lang te laten genieten.

Private dining aan de hand van uw eigen wensen.

Ideeën heeft uw eigen privé chefkok natuurlijk genoeg. Maar graag hoort Frank van Steeg uw eigen ideeën aan om hier vervolgens een compleet nieuw menu van te maken. U zal verast worden door de combinaties die u worden voorgeschoteld tijdens uw eigen private dining. U zal merken dat u niet rijk hoeft te zijn om uw eigen professionele chefkok in huis te halen.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op