Een cateraar die echt iets unieks doet.

Frank van Steeg is niet zomaar een cateraar die u even inhuurt voor het verzorgen van een lunch of diner. Frank wil namelijk iets anders doen dan alle kleine cateringbedrijven. Als ervaren chef-kok weet hij als geen ander smaken te combineren tot een unieke smaaksensatie. Met zijn eigen bedrijf is hij gespecialiseerd in het neerzetten van unieke gerechten die blijven verassen. Bij Frank is geen enkele opdracht hetzelfde en wordt alles met een nieuwe frisse blik herzien en bereid.

Een persoonlijk gesprek met uw dieetwensen wordt omgetoverd tot een heerlijke maaltijd.

Als cateraar is het belangrijk om te luisteren naar uw wensen. Frank hoort graag van u wat u en uw gasten nu echt lekker vinden. Voor een grote groep kan het lastig zijn om te bepalen wat uw gasten nu echt zou verassen als het aankomt op smaak. Uw favoriete gerecht krijt bij Frank een unieke twist waarbij u verast wordt door nieuwe combinaties van smaken die u zelf nooit verwacht had. Door op deze manier uw catering op te bouwen weet u zeker dat u echt een cateraar in huis haalt die u telkens weer blijft verassen. Het maakt niet uit of Frank eenmalig langskomt of regelmatig voor een vergadering telkens weer weet uw eigen chef-kok u te verassen.

Cateraar voor bedrijven of gewoon bij u thuis.

Als cateraar dan denkt u al snel aan koken op locatie voor grote groepen. Frank pakt het graag anders aan en verast u maar al te graag met een culinair gerecht. Dit kan voor grote groepen binnen een bedrijf, maar ook gewoon bij u thuis. Van kleine tot grote groepen alles is mogelijk terwijl u achterover zit en geniet van de culinaire hapjes en gerechten.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op