Partyservice

Partyservice neemt al uw zorgen over de catering weg en laat iedereen onbezorgd genieten op een feestje. Iedere gelegenheid vraagt om een specifieke catering met aangename hapjes en drankjes. Het maakt niet uit of het om uw verjaardag gaat of om een bruiloft. Iedere klus is uniek en verwacht een uniek aanbod aan hapjes. Geen enkele locatie is ons vreemd want overal gaan wij met onze partyservice vol passie aan de slag. We kunnen vanuit onze eigen keuken de hapjes bereiden of gewoon ter plaatsen. Eventueel kunnen we zelfs een stukje live & cooking bieden op locatie om de sfeer er lekker in te brengen tijdens het eten.

Maatwerk voor uw partij

Door te luisteren naar uw wensen kunnen we een speciaal menu samenstellen. We vinden het een uitdaging om de smaakpupillen telkens weer te verassen. Onze partyservice is geen enkele keer hetzelfde en gaat telkens weer aan de slag om te verassen. Zelfs een relatief standaard menu wordt elke keer weer bijzonder gemaakt met unieke ingrediënten en smaken die u van te voren nooit had verwacht. Koken is onze passie en dit proeft u terug in iedere hap. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van het feestje.

U staat centraal

Met onze partyservice is het voor ons telkens weer een leuke uitdaging om erachter te komen wat u nou echt gelukkig maakt. Vervolgens gaan wij persoonlijk de grenzen opzoeken om de heerlijkste gerechten te serveren. Wij gaan verder dan wat onze gasten zelf in gedachten hadden en dit maakt ieder menu telkens weer uniek. Een plaatje waar u echt van kan genieten. Het plezier dat wij hebben in de keuken proeft u terug samen met de passie waarop wij het menu voor u serveren. Wij nemen met onze partyservice alles voor u uit handen en na afloop zijn zelfs de borden en spullen weer opgeruimd.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op