Kok op locatie

Mijn naam is Frank van Steeg en woon in hartje Veluwe, tussen de prachtige bossen en heiden in Nunspeet. Mijn passie voor koken is er van jong af aan. En dit is wat ik dagelijks mag doen! Heerlijke gerechten bereiden en aankleden waar anderen van kunnen genieten.

Puur koken

Verse producten vormen de basis van veel van mijn gerechten. Mijn uitgangspunt als kok: blijf puur, blijf bij de natuur. Dus, gebruik verse kruiden, vlees en vis van het seizoen. Elke smaakpapil wil ik met mijn kookkunsten raken. Geweldige producten samenbrengen, de juiste dosering kruiden toevoegen en daarna echt genieten. Dat geeft me voldoening!

Meerwaarde
Als ik met u als klant in gesprek ga dan vind ik het altijd leuk om te achterhalen waarmee ik u gelukkig zou kunnen maken. Natuurlijk loop ik ook tegen grenzen aan. Toch probeer ik mijn gasten altijd meer te bieden dan ze zelf in gedachten hadden. Simpelweg omdat daar een groot deel van mijn werkplezier in ligt. Aan vrijwel iedere situatie valt voor mij een mouw te passen; ook uw uitdaging ga ik graag aan.

Waarom?

Mijn passie voor heerlijke gerechten door laten dringen bij u in de huiskamer, daar geniet ik van, daar doe ik het voor. Door mijn culinaire creativiteit samen met uw wensen te combineren krijgt u elke keer een gerecht wat perfect aansluit. Mijn passie om mensen culinair te benaderen en onbezorgd te laten genieten maakt me gedreven om elke gelegenheid uniek te maken!

Hoe?

Door mijn specialisme op het gebied van koken met u te delen! Samen stellen we geweldige hapjes of menu’s samen. Op deze manier komt er altijd een smakelijk menu uitrollen speciaal voor u en uw gasten. Interactief en vol passie bereiden we de gerechten in bijzijn van alle aanwezigen. Uw gasten zullen versteld staan van de door u opgegeven keuzes.

Wat?

Live cooking op locatie! Of het nu gaat om lunch, diner, tapas of hapjes op locatie. Voor een verjaardag, bruiloft of ander feest. Altijd interactief en met veel passie bereiden wij op iedere gewenste locatie uw culinaire vragen. Daarnaast is persoonlijke aandacht voor uw gasten en een stukje entertainment ook onderdeel van een geweldige avond en onbezorgd genieten.

Kok op locatie

Bekijk Franks koksdiensten

Mijn werkervaring
Natuurlijk bent u benieuwd naar mijn werkervaring. Mijn ervaring als kok heb ik bij verschillende restaurants op de Veluwe opgedaan. De belangrijkste daarvan zijn Boshuis Drie in Drie (gemeente Ermelo), hotel-restaurant De Zwarte Boer in Leuvenum, restaurant ’t Edelhert in Elspeet en bistro-restaurant Le Papillon in Elburg.

Plezier
Bij mijn werk in die keuken ben ik er gaandeweg achtergekomen dat ik het contact met de gasten miste. Door als freelance kok aan de slag te gaan heb ik beide zaken perfect weten te combineren. In die combinatie zit mijn grootste plezier. „Communicatief koken” noem ik het.

Nieuwe verrassingen
Mijn vakkennis blijf ik uitbreiden. Door middel van het internet en sociale media – en net zo goed door stokoude en moderne designkookboeken te lezen. Maar vooral door te doen. Door te blijven experimenteren, op zoek naar nieuwe culinaire verrassingen voor u.

Referenties

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

© Copyright - Frank van Steeg