Privé partijen de ultieme maaltijd voorschotelen.

Privé partijen hebben altijd een speciale sfeer. Vaak zijn het kleine gezelschappen of juist hele grote gezelschappen, maar toch hebben ze allemaal iets gemeen. Ze zijn opzoek naar heerlijk eten waarmee ze hun smaakpupillen kunnen verwennen. Frank van Steeg is in te huren voor zowel kleine als grote partijen om een uitdagende maaltijd voor te schotelen. Van een vier gangen diner tot een buffet alles is mogelijk waarbij live cooking zoveel mogelijk op locatie wordt gedaan. Heeft u geen locatie waarbij dit mogelijk is? Frank van Steeg heeft diverse mogelijkheden om uw eigen locatie of keuken om te toveren tot een keuken van een professionele top chef.

Privé partijen praten nog uren na over het spraakmakende diner.

Natuurlijk wilt u uw eigen gasten graag verwennen. Als chef kok ervaar ik exact ditzelfde gevoel en wil ik mijn gasten laten genieten van de meest bijzondere maaltijden. Geen enkel diner mag hetzelfde zijn en hierin probeer ik mezelf steeds weer een nieuwe uitdaging te geven. Het is een uitdaging om telkens weer met nieuwe ingrediënten een bestaand recept opnieuw uit te vinden. Persoonlijk contact is bij privé partijen voor ons altijd enorm belangrijk. We kunnen daarin vaststellen wat uw persoonlijke wensen zijn en hoe u een avondje uit graag wilt ervaren. Op basis van uw favoriete smaken stellen wij een gerecht samen op basis van uw dieetwensen. Een menu waarmee we u echt kunnen verassen als het gaat om nieuwe smaken die bij elkaar komen.

Privé partijen blijven verassen.

Het blijft iedere keer weer leuk om een bedrijf of gezin te verassen met heerlijk eten. Privé partijen mogen natuurlijk grote groepen mensen zijn, maar u kan ook heerlijk intiem dineren met uw dierbaren. Laat uzelf verassen met een chefkok aan huis zonder dat u hier de hoofdprijs voor betaald.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op