Catering service

Catering service inschakelen bij een feestje kan helemaal geen gek idee zijn. Als er veel gasten komen dan kan dit veel tijd en werk kosten. Het is belangrijk om bij een catering altijd een goede voorbereiding te hebben. In de voorbereiding gaat veel passie en tijd zitten. Als gastheer of gastvrouw dient u rekening te houden met de dieetwensen van uw gasten en u dient tegelijkertijd een maaltijd vol passie klaar te maken. We hebben het dan nog niet eens over de zware boodschappentassen en het doorspitten van recepten. Als catering service nemen wij alle lasten uit handen en zorgen we vol passie voor uw catering.

Unieke gerechten serveren

Uiteraard wordt u bij het complete proces betrokken om alle smaakpupillen op één lijn te krijgen. Zelfs gerechten die normaal gesproken standaard zouden zijn gaan wij opnieuw fine tunen. De complete catering service wordt voor u uit handen genomen. Laat u verassen door een unieke catering waarbij dieetwensen uiteraard worden meegenomen in de gerechten. Na afloop verzorgen we netjes de afwas en wordt alles netjes achtergelaten. Het lijkt hierdoor bijna alsof er nooit een catering is geweest. Geniet dus gewoon van het eten en maak je nergens meer druk om met een catering service.

Catering service op locatie

Ons als catering service inhuren betekend altijd dat u een top kok op locatie krijgt. U hoeft geen uren meer voor te bereiden want alles wordt voor u geregeld. We zorgen ervoor dat uw gasten een spectaculaire avond krijgen voorgeschoteld. Indien na wens is het zelfs mogelijk om live te koken tijdens het voorzien van de catering. Geuren en smaken komen zo samen midden in uw eigen woning of bedrijfsruimte. Laat u verassen door de mogelijkheden en breng een nieuwe structuur aan in het eten dat geserveerd wordt door een professionele kok.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op