Borrelhapjes

Borrelhapjes veranderen een receptie in één keer in een gezellig uitje met hapjes en drankjes. Dit is de kracht van eten, een kracht die gasten samenbrengt om samen te genieten. Onze kracht zit hem in het creëren van “Petit peu”. Dit staat voor kleine hapjes in het Frans en dit is ook onze specialiteit. Het neerzetten van heerlijke kleine hapjes waar gasten optimaal van kunnen genieten. Onze hapjes worden ook wel de hapjes parade genoemd doordat er een scala van smaken langskomen. Ieder hapje wordt apart bereid en hier wordt telkens weer opnieuw liefde en passie aan toegevoegd.

Borrelhapjes kunnen naar wens eventueel op locatie worden klaargemaakt voor het oog van de gasten. Laat ze genieten van de verschillende smaken met hun smaakpupillen en laat ze ervaren om bediend te worden door een top kok. De parade aan smaakvolle hapjes bestaat uit minimaal acht verschillende hapjes. Uiteraard kunnen deze naar wens worden uitgewerkt tot extra borrelhapjes om de gasten te vermaken. De smaak van ieder hapje wijkt uiteraard af van de standaard bitterbal. Met onze creaties gaat er een nieuwe wereld vol eten en passie voor uw gasten open. Na het proeven van onze hapjes zijn ze de traditionele bitterbal allang weer vergeten.

Unieke hapjes

Geen enkel borrelhapje is bij ons hetzelfde en iedere keer proberen we de verschillende smaken weer verder te fine tunen. Er wordt uitgebreid gekeken naar de smaak, structuur en presentatie van de hapjes. Over alles wordt telkens weer opnieuw nagedacht zodat we het borrelhapje iedere keer weer opnieuw kunnen uitvinden. Zo kunnen we onze gasten telkens weer verassen met een nieuw pallet aan smaken. Alles wordt uiteraard voor u geregeld zoals u van ons gewend bent. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken en we nemen zelfs het halen van de boodschappen voor u uit handen. Na afloop laten we alles netjes achter zodat het lijkt als of we nooit geweest zijn.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op