Vleeswieg

Vleeswieg: Mannen weten waarom!

Ontdek samen een unieke manier van samen barbecueën en genieten van gezelligheid met de vleeswieg. Deze speciale barbecue is gemaakt om samen omheen plaats te nemen en de warmte rondom te voelen. Frank van Steeg is een specialist in deze nieuwe manier van vlees bereiden op de barbecue. Deze zogenaamde wieg wordt boven een knapperend haardvuurtje geplaatst. Er is ruimte genoeg op de barbecue om voor meerdere mensen tegelijk eten en hapjes te bereiden. Frank van Steeg verzorgt dan ook graag op deze authentieke manier een barbecue op locatie. Dit kan al geregeld worden voor kleine groepen tot een compleet personeelsfeest.

Personeelsfeest op locatie met de vleeswieg

Het is natuurlijk hartstikke gezellig om tijdens zomerse dagen een chef-kok op locatie te laten komen die live vlees gaat bereiden op de vleeswieg. Dit geeft niet alleen een authentieke sfeer en smaakbeleving, maar het feest is ook nog eens aftrekbaar bij de Belastingdienst. Met de nieuwe werkkostenregeling kunnen alleen feesten afgetrokken worden die op de eigen locatie gegeven worden. Frank van Steeg helpt u graag met het omtoveren van een parkeerplaats of buitenplaats bij uw kantoor tot een sfeervol personeelsfeest. De authentieke vleeswieg draagt hier eigenlijk al automatisch aan bij dankzij de unieke sfeerbeleving.

Iets te vieren? Denk aan de vleeswieg

Niet alleen zakelijk, maar ook privé heeft u soms iets te vieren. Frank van Steeg komt graag op locatie langs om de catering voor u uit handen te nemen. Met de vleeswieg heeft u direct een echte sfeermaker op uw feestje. Frank neemt hiervoor direct alles voor u uit handen. Van het halen van de boodschappen tot het verzorgen van de afwas werkelijk alles wordt voor u geregeld op locatie. Dankzij de passie die u terug gaat proeven in het vers bereide vlees op de vleeswieg weet u zeker dat u de juiste keuze gemaakt heeft.

Een barbecue op locatie met een unieke twist

Het fijne van Frank van Steeg is dat u zo weer eens iets anders heeft dan een klassieke barbecue op locatie. Door met echt hout te werken en een enorme wieg boven het hout gestookte vuurtje heeft u echt iets speciaals op locatie. Daarbij proeft u ook nog eens dat het vlees bereid wordt door een echte chef-kok in plaats van een standaard catering. Twijfel dus niet langer en neem contact op met uw eigen chef-kok aan huis met een barbecue op locatie in de vorm van een unieke vleeswieg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *