Fingerfood

Fingerfood de naam zegt het al. Kleine hapjes die u tussen duim en wijsvinger kan eten. Kleine hapjes zijn altijd een uitdaging om de perfecte garnering te geven en het niet te overheersend te maken. Alle passie wordt namelijk gestopt in een klein hapje dat net tussen uw duim en wijsvinger past. Bij iedere hap die u neemt is het genieten geblazen en ervaart u de passie. Het is een echte verwennerij om uw gasten fingerfood te serveren bij de borrel of als voorafje.

Verrassingselement

Wij vinden het leuk om u te verassen en tegelijkertijd strikt aan uw eigen wensen te houden. Dankzij mijn ervaring en passie voor koken vind ik het heerlijk om recepten weer opnieuw uit te vinden. Ieder recept wordt opnieuw ontdekt en zo aangepast zodat de smaken perfect op elkaar afstemmen. De luxe hapjes zijn een heerlijk welkom voor gasten die net binnen komen. Het is eigenlijk een soort voorproefje van wat ze allemaal te wachten staat. De fingerfood worden eventueel op verschillende keukens gebaseerd en kunnen dus werkelijk alle kanten op om uw gasten te vermaken.

Volledige ontzorging

Het verwennen van de gasten met fingerfood is absoluut geen gek idee. U kan ons eventueel inhuren om zowel de voorbereiding als de eindpresentatie te regelen. U hoeft zo zelf geen uren te oefenen op het serveren van fingerfood. Wij gaan voor u aan de slag met onze eigen recepten en eventueel met uw eigen inbreng. We verzorgen voor u de zware boodschappen en de uiteindelijke eindpresentatie bij u thuis of op een feestje. Na afloop ruimen we alles weer netjes op zodat het lijkt als of niemand op locatie geweest is. U hoeft dus geen grote afwas op te ruimen wij laten alles gewoon weer netjes achter. Informeer gerust naar de mogelijkheden van fingerfood op uw eigen feestje.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op