Organiseer een personeelsfeest aan huis

Sinds 1 januari 2015 is er veel veranderd als het aankomt op de werkkostenregeling. Vanaf 2015 is het ineens niet meer mogelijk om de kosten van een feestje af te trekken. In plaats daarvan worden de kosten van het personeelsfeest zelfs gezien als loon en dient er zelfs loonbelasting overheen betaald te worden. Toch is er een oplossing en dat is het organiseren van een personeelsfeest aan huis. Als u een personeelsfeest op uw eigen werkplek organiseert betaald u namelijk geen belasting. Daarnaast kan u de kosten tot € 454 per werknemer per kalenderjaar nog gewoon aftrekken. Maar hoe organiseert u een geslaagd personeelsfeest op kantoor?

Regel een kok aan huis

Frank van Steeg is uw partner als het aankomt op een geslaagd personeelsfeest aan huis. U hoeft helemaal niet meer naar een externe locatie als u kiest voor een professionele chef-kok. Ga chique met uw personeelsleden dineren in uw eigen kantoorpand. Frank van Steeg zorgt voor minimaal vier gangen en geeft eventueel een show weg met live cooking. Heel even denkt u dat u in een luxe restaurant bent en vergeet u helemaal dat u nog gewoon op kantoor bent. Het feest zal net zo geslaagd zijn als voorheen en is voor u als baas gewoon fiscaal aftrekbaar. U behoud dus het fiscale voordeel en u kan gewoon werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf.

Organiseer een buffet met entertainment

Frank van Steeg veranderd uw kantoorpand in een echte partylocatie. Zo zorgt de professionele chef-kok o.a. voor een buffet aan huis. Eventueel kan u als optie kiezen voor live & cooking. Hierbij zal Frank met zijn eigen wok brander gerechten op maat serveren. Personeelsleden kunnen bij hem op verzoek live een gerecht laten klaarmaken. Het is natuurlijk alleen al prachtig om te zien hoe het eten vers bereid wordt en daarbij geeft hij natuurlijk graag een show weg. Proef zelf de passie voor eten tijdens een heerlijk diner met entertainment.

Een personeelsfeest binnen de werkkostenregeling

Frank van Steeg kan u helpen met de complete voorbereiding van een personeelsfeest dat gewoon nog binnen de werkkostenregeling valt. Frank is een passievolle kok die graag met u meedenkt over de invulling van een personeelsfeest binnen uw eigen kantoorpand. U heeft niet eens een keuken nodig om het perfecte personeelsfeest neer te zetten in uw eigen pand. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een personeelsfeest binnen de werkkostenregeling.

Mogelijkheden bespreken voor personeelsfeest op locatie

© Copyright - Frank van Steeg