Koken op locatie

Koken op locatie is onze passie. We genieten er enorm van om feestelijke gelegenheden tot in detail te verzorgen op culinair gebied. Wij gaan zonder grote praalwagens en luxe rolling kitchens toch een spetterend diner of gepersonaliseerde hapjes parade neerzetten. Wij nemen gewenste atributen mee en maken gebruik van uw eigen ruimtes of desnoods nemen we warmte elementen mee zoals een wok-brander + wok pan of een vleeswieg. Met dit alles inclusief een grote glimlach en de juiste dosis aandacht voor u gasten maakt dit ons uniek.

Koken op locatie
Koken op locatie

Koken op locatie gaat uw horizon voorbij!

Hiermee willen we zeggen dat koken op locatie een breed doordacht concept is. Zonder u als klant uit het oogpunt te verliezen met de vele mogelijkheden die wij bieden. Door het thema als ‘koken op locatie’ te benadrukken kunnen wij al onze stijlen onder 1 hoedje stoppen. Wij kunnen elke klant aan, geen klus is te gek. Dat is niet alleen passie maar ook gedrevenheid. We bouwen net zolang om uw wens als centrale middelpunt heen, tot de juiste ambiance is bereikt.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Echt waar! alles is mogelijk

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gegeten. Tegenwoordig is er op het gebied van eten niets meer geheim. Vaak hangt dit wel samen met de gelegenheid of locatie. Bij ons is dat niet het geval. Door goed naar uw wensen te luisteren ontstaat er een gelegenheid met een eigenwijze en eigentijdse invulling voor eten. Waar anderen zich gebonden voelen door werkruimte of producten gaan wij door. Dit wil dus echt zeggen: heeft u al een locatie op het oog? Alles is te kokkerellen. Heeft u geen locatie? Ook dan is Frank uw man door mee te zoeken naar de gewenste droom locatie.

Koken op locatie
Koken op locatie

Hapjes parade of toch live cooking Tapas?

Het maakt ons niet uit of we voor 50 personen hapjes komen verzorgen of 120 man een tuinfeest creëren. Wat dacht u van uw eigen kok aan huis? 4 personen met een 3 gangen menu. Of toch ook uw hele straat maar uitnodigen? U verwacht op uw bruiloft natuurlijk een geweldig diner maar is dit mogelijk in de tuin? Is dit mogelijk in onze sfeervolle ingerichte schuur? Is dit mogelijk in ons bedrijfspand? Ja! dit is allemaal mogelijk met Frank van Steeg uw kok op locatie!

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Cooking to business

Bent u een zakelijke partij en wilt u gebruik maken van Frank zijn kookkunsten en commerciële insteek? Doormiddel van product demonstraties, waaronder keukenmachines, messen en grondstoffen, kan uw verkoop dusdanig stijgen en meer aan het licht gebracht worden. Maar ook voor uw personeelsfeesten, bedrijfspresentaties of evenement kunt u bij ons terecht. Samen doorlopen we de opties van uw locatie of andere locaties. Daarbij maken we een passende offerte op gebied van food en non food.

Prive kok
 • Diner op locatie
 • (v.a.) €37,50 p.p
 • Live Cooking
 • Kalfsbouillon met 3 kleuren van wortel.
  ***
  Snoekbaars met 2 structuren van
  Pastinaak: crème en gefrituurde
  groene groentes
  ***
  Klassiek huis gehangen
  Hang-op met rode vruchten
  ***
  Al onze gerechten worden geserveerd met aardappel en groente/sla garnituur
 • Maatwerk Koken op locatie
 • (v.a.) €22,50 p.p
 • Live Cooking op maat
 • Op maat gemaakte diners voor op elke gelegenheid
  ***
  Persoonlijke wensen worden in vervulling gebracht
  ***
  Elke smaak, structuur of product past hier binnen
  ***
  Inclusief garnituren, voorbereiding, apparatuur en
  een dosis passie met liefde

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

© Copyright - Frank van Steeg