Jubilea vieren met een chefkok op locatie.

Een jubilea is natuurlijk een speciaal moment in uw leven. Frank van Steeg helpt u graag om een unieke invulling aan een jubilea te geven. Dit kan zijn in de vorm van een diner aan huis of op uw werk. Natuurlijk wilt u eens iets anders vergeleken met wat iedereen al heeft gedaan. Graag helpen wij u verder met een aantal culinaire verassingen om zo uw feestje een unieke invulling te geven. Een invulling waar iedereen nog lang over zal napraten. Dit is het effect waar Frank van Steeg graag naar opzoek gaat voor uw eigen feest.

Verander uw eigen woonkamer in een chique restaurant.

Dineren in een chique restaurant kost vaak veel geld, maar wat dacht u van een etentje met de hele familie? Frank van Steeg kan u de ideale oplossing bieden met een chique diner gewoon aan huis. Een echte chef-kok veranderd uw woning ineens om tot een restaurant van een hoog niveau. Het grote verschil met een echt chique restaurant is buiten de prijs om ook nog eens dat u zelf bepaalt wat er op het menu staat. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw dieetwensen. Eventuele allergieën worden meegenomen en Frank gaat aan de slag om er een culinair spektakel van te maken. Uw jubilea wordt er nu echt één die niemand snel zal vergeten.

Een jubilea vieren binnen uw bedrijf.

Natuurlijk heeft u soms niet alleen privé iets te vieren, maar kan ook uw bedrijf een reden hebben voor een feestje. Frank van Steeg helpt u graag om een culinaire invulling te geven aan een jubilea van uw bedrijf. Van een live & cooking show in uw kantoorpand tot een chique vier gangen diner in uw vergaderruimte. Frank van Steeg helpt u graag als kok op locatie om uw feestje onvergetelijk te maken. Uiteraard kunnen we u ook helpen op een locatie naar keuze.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op