Kook Workshops: Verander uzelf in een chefkok

Kook workshops helpen u om uw culinaire kennis te verbreden. Leer van een professionele chefkok zelf op een professioneel niveau koken. U leert zo uw eigen geliefde verassen met een maaltijd die meer betekend dan gewoon voedzaam eten. U leert culinaire smaken met elkaar combineren tot een uniek gerecht waar iedereen nog lang over zal napraten. Het speciale hieraan is dat u het gerecht zelf heeft klaargemaakt. Maak nu zelf kennis met uw eigen culinaire talent tijdens de workshops.

Teambuilding of een gezellige dag met familie en vrienden.

Kook workshops kunnen natuurlijk gebruikt worden om uw eigen culinaire kennis te verhogen, maar wat dacht u van een uniek teamuitje? Samen met uw collega’s duikt u onder begeleiding van Frank van Steeg de keuken in om uw eigen menu samen te stellen. Na afloop kan u heerlijk genieten van de gerechten die u samen met uw eigen collega’s heeft klaargemaakt. Uiteraard kan u hierbij heerlijk na borrelen terwijl u nog even nageniet van alle culinaire feitjes die u vandaag geleerd heeft. Natuurlijk is dit niet alleen een leuk uitje met collega’s, maar ook met uw eigen familie of vrienden. Frank van Steeg komt eventueel graag bij u thuis langs voor een gezellige les uit de culinaire keuken en voor de invulling van uw eigen persoonlijke kook workshops.

Combineer creativiteit tot uw eigen culinaire hoogstandje.

Tijdens een kook workshop zal Frank van Steeg u begeleiden om uw creativiteit toe te passen. Natuurlijk hoeft u geen chefkok te zijn om deel te nemen aan de kook workshops. U zal merken dat eigenlijk in iedereen wel een kok schuilt. Wie weet komen uw kook kunsten vandaag wel tot uiting en zet u zelf een culinair hoogstandje op tafel. Dankzij de vriendelijke begeleiding van Frank wordt het voor iedereen leuk om in de keuken te staan zelfs als u geen keukenprinses bent. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw eigen kook workshop aan huis.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op