Live cooking op locatie

U kent het wel als u thuis gaat koken voor uw gasten. Veel werk, heel veel werk. Veel rommel, heel veel afwassen. Kunt u er zelf wel van genieten? U bent alleen maar druk met zorgen.

Met onze live cooking willen we u daarmee helpen. Of liever gezegd, totaal ontzorgen. U onbezorgd laten genieten van een heerlijk avondje culinair! Gewoon bij u thuis zonder dat u zelf iets hoeft te doen.

Live cooking is wat ik het allerliefste doe. Op deze manier combineer ik mijn culinaire creativiteit met het sociale. Interactie met u en uw gasten!

We brengen het koken dicht bij u, zo dichtbij dat u de warmte kunt voelen. De geuren die langzaam in de ruimte komen, het tot stand zien komen van een heerlijk gerecht. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is.Uw gasten verassen met producten en bereidingstechnieken.

Live cooking is bijna hetzelfde als dineren in een restaurant waar een open keuken is. Alleen dan is het nu zonder drempels en muren, gewoon dicht bij u! In uw keuken of in de tuin. In een boerenschuur of een verenigingsgebouw. Gewoon bij u op locatie! Om daar culinaire wensen in vervulling te brengen terwijl u lekker onbezorgd kunt genieten van uw gasten, met een goed glas wijn in uw hand.

Live cooking

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Live cooking

Waarom Live cooking?

Het leuke van live cooking, voor u,  is dat u enkel en alleen uw wensen door hoeft te geven. Daarna krijgt u een offerte op maat die voldoet aan uw wensen en eisen. Daarna kan het feest beginnen. Live cooking recht onder uw neus. U wordt volledig ontzorgd. Lekker gemoedelijk. Geen zware boodschappen. Geen uren voorbereiding. Lekker genieten en ontspannen, dat is het enige puntje wat ik van u verwacht.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

© Copyright - Frank van Steeg