Eten bestellen

Eten bestellen we doen het tegenwoordig steeds vaker in plaats van lekker gezellig uit eten gaan in een restaurant. Maar wist u dat u vaak al tegen hetzelfde tarief van eten bestellen een chefkok aan huis kan krijgen? U krijgt dan geen simpele afhaalmaaltijd, maar een heerlijk vier gangen gerecht alsof deze rechtstreeks uit een sterren restaurant komt. Vanaf jongs af aan is koken mijn passie en stop ik hier veel liefde en tijd in. Ik vindt het heerlijk om mensen uit te dagen met vernieuwde recepten die de smaakpupillen echt weten te verassen.

Thuis uit eten

Vaak wordt er onterecht gedacht dat eten bestellen aan huis door een chefkok duurder is dan een restaurant. Vaak is het zelfs nog voordeliger en kan u echt genieten van een exclusief gerecht dat speciaal voor u bereid is. Voordat ik bij u thuis langskom ga ik altijd eerst in gesprek over uw wensen. Het is voor mij telkens weer een leuke uitdaging om te achterhalen wat u zelf echt lekker vindt. Aan de hand van wat u zelf lekker vindt ga ik aan de slag om een verassend menu te maken. Dit kan voor vier personen aan huis of voor een grote groep mensen van vijftig personen. Niets is ons te gek en het is telkens weer leuk om de uitdaging in de keuken aan te gaan.

Laat u verassen met eten bestellen en u wordt zo nog beter verwend dan met een afhaal maaltijd. Heel even lijkt uw huis omgetoverd tot een sterren restaurant van hoge kwaliteit. Na afloop laten wij het huis weer netjes schoon en verzorgd achter. Uiteraard verzorgen wij de afwas en hoeft u zelf helemaal niets te doen. Laat u verassen door het gemak van heerlijk eten in uw eigen huis. Proef de verschillende smaken en geniet van de passie waarmee de gerechten zijn klaargemaakt.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op