Gezond dineren met e-nummer vrij koken.

Het zal u verbazen hoeveel schadelijke e-nummers er in een gewone maaltijd zitten. Soms denken we dat we gezond aan het eten zijn, maar als we op de achterkant van een verpakking kijken zien we diverse schadelijke e-nummers. Vooral voorverpakte maaltijden zitten vol met e-nummers. E-nummer vrij koken dat is een garantie die Frank van Steeg zijn klanten graag meegeeft. Een gezonde maaltijd kan echt lekker zijn en zonder schadelijke stoffen. Alle recepten worden met gezonde natuurlijke producten bereid zodat u nog echt kan genieten van puur vlees, vis en groenten.

E-nummer vrij koken voor grote groepen.

Als u zelf in de keuken een vier gangen maaltijd gaat neerzetten voor grote groepen dan pakt u onbewust al snel naar kant en klare producten. Neem bijvoorbeeld iets simpels als mayonaise. Een tube mayonaise zet u gerust neer op de tafel zonder dat u beseft dat u een schadelijk e-nummer op tafel neerzet. Frank van Steeg verzorgt een complete maaltijd vol passie en vooral zonder e-nummers. E-nummer vrij koken behoort tot één van zijn specialiteiten. Hij laat u graag zien dat u een culinaire verassing van vier gangen op tafel kan neerzetten zonder gebruik te maken van e-nummers.

Verwen uw gasten met e-nummer vrij koken.

E-nummer vrij koken is voor veel gasten absoluut een verassing. Ze ervaren een compleet nieuwe smaaksensatie waarbij echt pure smaken naar voren komen. Door originele gerechten ook nog eens in een nieuw jasje te steken weet Frank telkens weer te vernieuwen. Als één van de weinige catering bedrijven gooit hij het graag over een andere boeg. Hij verwend zijn gasten graag met de heerlijkste gerechten vol pure smaken die tot een explosie lijken te komen in uw mond. Laat u verassen door zijn expertise om een gezonde maaltijd zonder schadelijke e-nummers neer te zetten.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op