Traiteur

Een traiteur helpt u om lekker in eigen huis uit eten te gaan. U hoeft nergens heen te gaan en u wordt thuis verwend met de heerlijkste gerechten. Frank van Steeg is uw kok op locatie en helpt u uiteraard ook vanuit uw eigen huis aan de heerlijkste maaltijden. Laat uw smaakpupillen verwennen met liefde en passie in diverse gerechten. Het bereiden van een vier gangen maaltijd kan niet alleen bij u thuis, maar ook gewoon in uw eigen woonkamer. Laat u verassen door de kwaliteit van een top restaurant in uw eigen huis.

Als traiteur gaan wij graag aan de slag om de grenzen op te zoeken. Voordat een maaltijd bereid wordt gaan wij altijd persoonlijk in gesprek. We horen graag wat uw wensen zijn en of u eventueel een dieet volgt. Aan de hand van uw wensen kunnen we een menu samenstellen. Uiteraard gaan we altijd verder dan wat u gelukkig zou maken. Aan de hand van uw smaakpupillen zoeken we nieuwe combinaties op om zo een relatief standaard gerecht bijzonder te maken. Met een traiteur aan huis weet u direct wie u belt als u zin heeft in een lekker etentje bij u thuis. Dit kan voor een speciale gelegenheid of omdat u gewoon zin heeft in een lekker etentje.

Van A tot Z geregeld

Geen zin om te koken? Bel ons als traiteur en wij regelen een gezellige avond uit eten in uw eigen woning. Na afloop regelen we uiteraard de afwas en zorgen we ervoor dat uw keuken er weer netjes uitziet. Heeft u een traiteur nodig, maar geen locatie om te koken? Geen probleem wij nemen alle benodigdheden mee om bij u thuis aan de slag te gaan voor een heerlijke maaltijd. Laat u verassen met een maaltijd die u nergens zo goed smaakt als bij u thuis.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op