Organiseer een jubileum die niemand snel zal vergeten.

Natuurlijk is een jubileum vaak een bijzonder moment. Het is een moment die u graag wil delen met uw dierbare. Natuurlijk wilt u dan iets speciaals doen en u wilt eigenlijk iets doen wat niemand anders gedaan heeft. Frank van Steeg helpt u graag om van uw jubileum een culinair hoogstandje te maken. Als chefkok aan huis gaat Frank graag tot het uiterste om er een onvergetelijk feest van te maken. Samen met Frank gaat u er iets speciaals van maken en worden uw culinaire dromen werkelijkheid.

Laat u inspireren door de mogelijkheden van een kok op locatie.

Met een eigen privé kok op locatie is er ineens veel meer mogelijk. U kan de kok aan de slag laten gaan om een 4 gangen maaltijd neer te zetten waar u echt van kan genieten. Op basis van uw smaakpupillen gaan we aan de slag om iets onvergetelijks neer te zetten. De mogelijkheden van uw eigen kok zijn eindeloos. Graag denken we ook met u mee voor de invulling van uw eigen jubileum. Zo regelen wij niet alleen de lekkerste hapjes, maar hebben wij ook contact met bijvoorbeeld een vinoloog die bijpassende wijnen kan serveren. U kan het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Uiteraard denken wij graag met u mee om uw feest ook echt speciaal te maken.

Proef dezelfde passie terug in uw diner.

U heeft natuurlijk vol passie geleefd de afgelopen jaren en dezelfde passie kan u terug proeven tijdens uw eigen jubileum. Frank van Steeg kookt al jaren vol passie de heerlijkste gerechten. Hij wil graag niet hetzelfde serveren als alle andere catering bedrijven. Zelfs de relatief simpele gerechten krijgen een originele twist. Ontdek zelf wat smaken voor uw jubileum kunnen betekenen

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op