BBQ Buffet

BBQ Buffet

Frank van Steeg organiseert niet alleen voor u een complete barbecue op locatie, maar kan eventueel ook een BBQ buffet voor u organiseren. Op locatie wordt er een lopend buffet gecreëerd waarbij alle gerechten rechtstreeks op de vleeswieg worden bereid. Vaak gaat het om een combinatie van een koud en warm buffet waarbij uw gasten helemaal in de watten worden gelegd. Ieder gerecht of het nu koud of warm is wordt vol passie door uw eigen chef-kok op locatie klaargemaakt. U kan er zelf voor kiezen of u het buffet naast de barbecue plaatst zodat u nog van de sfeer kan genieten of dat u het buffet binnen neerzet.

BBQ buffet is het hele jaar door mogelijk.

Als u denkt dat een BBQ alleen mogelijk is in de zomermaanden dan heeft u het mis. Natuurlijk kan u tijdens de wintermaanden vaak niet lekker buiten zitten. Toch kan u er bijvoorbeeld wel voor kiezen om binnen een BBQ buffet te plaatsen en Frank van Steeg buiten uw gerechten op de gril klaar te laten maken. Zodra het vlees klaar is brengt Frank het vlees persoonlijk naar het buffet toe zodat u binnen lekker kan genieten van de authentieke barbecue smaak in de wintermaanden. Een winterbarbecue is tenslotte helemaal in en daar mag een buffet absoluut niet bij ontbreken.

Laat de volledige catering organiseren met een BBQ buffet.

Natuurlijk draait het tijdens de barbecue vooral om dat u lekker vlees voorgeschoteld krijgt en eventueel naar keuze visgerechten. Toch is dit lang niet alles waarbij het omdraait bij een barbecue. Zo vinden gasten het ook heerlijk als al van te voren hun smaak papillen worden getrickerd met lekkere tapas of koude gerechten. Zo kan u een BBQ buffet prima combineren met een barbecue feest. Het buffet kan helemaal naar wens worden ingericht met koude of warme hapjes die de gasten bij hun barbecue kunnen nuttigen. Frank helpt u graag om naar wens het buffet in te vullen.

Geef alles uit handen met een chef-kok aan huis.

Als u Frank van Steeg inhuurt om uw bbq buffet te verzorgen dan heeft u zelf nergens meer zorgen over. Zo kan u lekker genieten van het feestje dat u georganiseerd heeft en regelt Frank van Steeg na afloop ook nog eens de afwas. Een betere service aan huis kan u bijna niet vinden en het is een unieke manier om iets gezelligs met uw vrienden en familieleden te organiseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *