Personeelsfeesten met een culinaire invulling.

Personeelsfeesten zijn natuurlijk het ideale manier om de band tussen uw personeelsleden te versterken. Vaak leert het personeel tijdens een feest elkaar op een nieuwe manier kennen. Alleen het is telkens weer een uitdaging om iets leuks en origineels neer te zetten. Frank van Steeg kan u helpen met een culinaire invulling van uw personeelsfeest. Laat uw personeel bijvoorbeeld genieten van een intiem diner en laat ze smaken proeven die vernieuwend zijn. Wij gaan graag opzoek naar nieuwe uitdagingen in de keuken om de culinaire ervaring voor uw personeel zo compleet mogelijk te maken.

Alles is mogelijk om uw personeelsfeesten in te vullen.

Als u wilt besparen op de onkosten van personeelsfeesten, maar u uw personeel toch een gezellige avond wilt geven dan is onze oplossing perfect. U kan kiezen voor prachtig gedekte tafels in uw eigen kantoorruimte of wat dacht u van live & cooking midden in uw vergaderruimte? Wij denken graag met u mee om uw feest een eigentijdse invulling te geven waarbij culinaire smaken samen komen. Frank helpt u graag bij de perfecte invulling van uw eigen feest. Wij kunnen uw eigen kantoorruimte ombouwen zelfs als er geen keuken aanwezig is of een invulling verzorgen op een gehuurde culinaire locatie.

Personeelsfeesten inclusief een a-service.

Frank van Steeg zorgt ervoor dat uw feestje absoluut geslaagd is. Zo verzorgen wij de hapjes en eventuele drankjes, maar serveren wij ook uit op locatie. Na afloop heeft u alleen nog de nasmaak in uw mond van het perfecte personeelsfeest. De afwas en het opruimen van de vuile borden hebben wij allemaal voor u geregeld zodat er eventueel de volgende dag gewoon weer gewerkt kan worden. Laat u verassen met een culinaire invulling van uw personeelsfeesten. Op basis van uw dieetwensen en de wensen van uw personeel kunnen wij een culinaire invulling aan uw feest geven.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op