Prive kok

Heeft u ook wel eens gedroomd over een eigen prive kok?

Een kok die alles voor u doet. Vanaf het zware boodschappen tillen tot het afwassen toe.Graag verzorg ik bij u thuis eens een diner. Creeër in u eigen huiskamer een heus restaurant! Alles word door ons verzorgt vanaf de borden tot het product en vanaf een goed glas wijn tot een afwas borstel.

Uw prive kok is ook een uitkomst in drukke tijden. Als u niet meer de tijd heeft om een restaurant te reserveren en toch gezellig uit eten wilt kunt u altijd nog uw prive kok bellen.

Door in uw huiskamer een ambiance te maken die perfect in een restaurant past kunt u heerlijk genieten van uw drankjes. Hoge nood? uw eigen toilet zit toch altijd beter.  Ook het menu is helemaal naar uw eigen stijl, wensen en smaak in te delen. Doe eens gek en begin met het dessert? Ook dit alles is mogelijk. Van een romantisch diner voor twee tot een heus chique 6 gangen diner voor uw hele buurt. Uw prive kok is een must om eens in te huren.

Van volledige ontzorging tot onbezorgd genieten

Prive kokU kent het vast wel als u zelf eens een diner thuis wilt organiseren. Hele sites worden er afgezocht opzoek naar de juiste recepten. 23 bestellijstjes worden er gemaakt voor 24 winkels. 3 dagen boodschappen doen en 5 dagen voorbereiden is er niks bij. Wat nou als er een kok was die dit alles uw uit handen zou nemen? Dat u lekker onbezorgd kunt genieten terwijl iemand anders al het werk voor u doet? Droom en fantaseer dan niet verder want hetgeen u dan zoekt ben ik. Ik help u uit de brand met boodschappen doen. Professionele gerechten worden in een hand omdraai in uw keuken gemaakt. De tafel wordt gedekt u neemt allen een stoel en het genieten kan beginnen. Lekker fris beginnen met een glaasje bubbels en de avond is al voor de helft geslaagd.

Totale ontzorging in uw eigen sfeer en ambiance. Nergens ligt de nadruk op het word alleen maar genieten met uw eigen prive kok aan huis.
”Totale ontzorging in uw eigen sfeer en ambiance. Nergens ligt de nadruk op het word alleen maar genieten met uw eigen prive kok aan huis”

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op