Tapas recepten

Tapas recepten brengen je rechtstreeks in Mediterrane sferen. Tapas is van oorsprong Spaans, maar er wordt ook van genoten in Italië en Frankrijk. Verschillende streekgebonden smaken komen hier samen. Bij het bereiden van tapas komen de originele smaken uit Mediterrane landen naar voren. Vaak bestaan de tapas recepten uit complete mini gerechtjes vol smaak. Bij iedere hap proef je een nieuwe beleving en waan je jezelf even in het buitenland waar deze heerlijke hapjes vers bereid worden.

Opnieuw tapas uitvinden

Tapas recepten worden door ons opnieuw uitgevonden. Wij helpen u graag bij de bereiding van deze unieke nieuwe kleine hapjes. Vooraf luisteren we graag naar uw wensen en de dieetwensen van uw gasten. Op basis van uw wensen kunnen we recepten weer opnieuw uitvinden. Iedere keer opnieuw vinden we de tapas recepten opnieuw uit. Dankzij onze unieke fine tuning weten we telkens weer te verassen. Bij iedere hap die je neemt ervaar je weer een nieuwe smaaksensatie en dit is precies het effect waar we naar opzoek zijn. Samen ervaren we de nieuwe smaken uit de Mediterrane wereld waar net als door ons vol passie wordt gewerkt met verse ingrediënten.

De lekkerste tapas bereiden

Het bereiden van de lekkerste tapas recepten is een ware kunst waar veel passie ingestoken wordt. Laat het uitzoeken van recepten aan ons over en wij verzorgen de heerlijkste tapastafel. U bespaart zo uren die u normaal gesproken vooraf in de keuken moet staan. Daarnaast verzorgen wij de tapas van a tot z zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf opstellen als gastheer of gastvrouw en genieten van de heerlijkste hapjes uit onze eigen keuken. Eventueel kunnen we de hapjes na wens ook in uw eigen keuken bereiden.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op