BBQ recepten

BBQ recepten: Mega goed!

Geen enkele barbecue hoeft hetzelfde te smaken als u durft te experimenteren met BBQ recepten. Als u de barbecue laat uitvoeren door uw eigen chef-kok dan merkt u ook direct een verschil. Natuurlijk is de kwaliteit van het vlees bepalend, maar ook de bereiding en de verschillende soorten marinades. Een echte chef-kok maakt zijn marinades natuurlijk helemaal zelf en zo dus ook Frank van Steeg. Vol passie maakt hij de heerlijkste BBQ recepten klaar op zijn eigen vleeswieg. Dit kan hij natuurlijk ook bij u op locatie komen doen of u probeert alvast als voorproefje zijn barbecue recepten bij u thuis uit.

Handige tips om echt lekker vlees te bereiden.

Met de BBQ recepten van Frank van Steeg haalt u handige tips in huis om het vlees eens echt lekker te bereiden. U zal verbaast zijn hoe eenvoudig u zelf een lekkere steak kan bereiden of een eenvoudige marinade kan maken. Als dit toch niet helemaal u ding is of u heeft geen zin om dit voor een grote groep te doen dan is er gelukkig nog een oplossing. U kan Frank van Steeg ook bij uzelf thuis uitnodigen om de heerlijkste recepten voor u klaar te maken. U weet dan zeker dat u de recepten krijgt voorgeschoteld zoals ze horen te zijn.

BBQ recepten klaargemaakt op de vleeswieg.

Frank van Steeg maakt niet alleen vol passie de marinades vooraf klaar, maar verzorgt eventueel ook de speciale vleeswieg. Dit is een unieke barbecue waar hij bekend om staat als chef-kok op locatie. Zijn vers gemaakte recepten maakt hij graag vol passie en overgave voor je klaar op de vleeswieg. Je merkt zo direct een verschil in smaak doordat de geuren van het hout gestookte vuurtje onder de wieg rechtstreeks in het vlees trekt. Ervaar het zelf door Frank van Steeg in huis te halen als de chef-kok op locatie.

Maak de recepten na afloop zelf klaar op uw eigen barbecue.

Heeft u pasgeleden nog echt genoten van een authentieke barbecue uitgevoerd door Frank van Steeg? Gelukkig kan u na afloop online een aantal heerlijke barbecue recepten terug kijken en zelf uitproberen. Zo kan u ontdekken of u dezelfde passie kan stoppen in uw eigen BBQ recepten tijdens een diner met uw gezin. Zo kan u nog even heerlijk nagenieten na de komst van uw chef-kok op locatie. Lees dus gerust de recepten van Frank terug op zijn eigen website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *