Vergaderarrangementen voor een lekker hapje tijdens een vergadering.

Vergaderarrangementen kunnen door ons voorzien worden op locatie bij uw bedrijf. Laat u verassen door heerlijke hapjes of een uitgebreide lunch tijdens of na afloop van een vergadering. Het is belangrijk dat tijdens een vergadering de maag goed gevuld is. Wij helpen u dan ook graag om uw gasten te voorzien van een goed gevulde maag. U kan bij ons terecht voor eten dat altijd vers en vol passie bereid wordt. Als chef-kok is het voor mij altijd een uitdaging om de smaakpupillen te trickeren. Verwacht dan ook geen standaard doorsnede maaltijd, maar een passievolle lunch of diner.

Een chef-kok op locatie tijdens een vergadering.

Vergaderarrangementen kunnen helemaal op basis van uw budget worden samengesteld. Standaard haalt u bij ons altijd een chef-kok in huis. Als professionele kok ga ik in eerste instantie met u in gesprek. Graag bespreek ik met u wat uw wensen zijn want werkelijk niets is onmogelijk. Misschien wilt u gewoon eens iets anders dan een standaard broodje kaas tussen de middag. Wij verassen graag onze opdrachtgever, maar zeker ook onze gasten met unieke vergaderarrangementen.

Vergaderarrangementen in de vorm van een chique diner.

Vergaderarrangementen kunnen werkelijk alle kanten op. U kan kiezen voor kleine hapjes die tijdens de vergadering worden geserveerd. Maar u kan ook kiezen voor een chique diner op locatie waarbij werkelijk alle smaakpupillen op scherp staan. Uw gasten zullen u bedanken voor dit heerlijke diner en personeel is gemotiveerder om na werktijd te vergaderen. Door uw personeel te verwennen met een chique diner na afloop is een vergadering ineens niet zo erg meer. Laat u verassen door onze betaalbare arrangementen en ga persoonlijk met ons in gesprek om uw wensen en ideeën door te geven. Wij gaan hier graag mee aan de slag om een uniek arrangement neer te zetten, dat u werkelijk nergens anders tegenkomt.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op