Catering op bruiloft wordt net zo uniek als uw bruiloft zelf.

Uw grote dag is er natuurlijk niet één die u snel wilt vergeten. Een catering op bruiloft mag natuurlijk net zo uniek zijn als uw eigen grote dag. Frank van Steeg helpt u graag om uw grote dag een unieke invulling te geven. Er is veel mogelijk als het aankomt op chique dineren tijdens uw eigen bruiloft. Frank van Steeg kan op meerdere vlakken een invulling geven. Van kleine borrelhapjes tijdens de middag tot een uitgebreid diner of lopend buffet. Werkelijk alles is mogelijk zolang uw dromen maar uitkomen tijdens uw grote dag.

De smaakpupillen verassen van het bruidspaar en hun gasten.

De catering op bruiloft kan intiem en klein zijn, maar natuurlijk ook groots en uitgebreid. Het maakt niet uit of er voor een kleine groep aan huis gekookt gaat worden of juist voor een grote groep mensen. Het belangrijkste is dat er aan uw wensen voldaan wordt met een eigen unieke twist. Frank luistert graag naar wat uw favoriete gerechten zijn. Op basis hiervan maakt hij een nieuwe versie van uw eigen lievelingsgerechte. Waarom zou u de catering simpel houden op zo’n mooie dag?

Catering op bruiloft inclusief live & cooking.

Natuurlijk wilt u de catering op bruiloft zo uniek mogelijk en het liefste inclusief een stukje entertainment. Frank kan dit stukje entertainment persoonlijk voor u invullen door live & cooking op locatie te verzorgen. Speciale dieetwensen van uw gasten worden live klaargemaakt door hun eigen chefkok. Geheel op locatie neemt Frank zijn eigen gasbrander mee om extra specialiteiten op het menu neer te zetten. Al snel staan uw gasten in de rij om nieuwe culinaire hapjes uit te proberen. Ontdek uw eigen unieke catering op bruiloft bij Frank van Steeg en proef de unieke smaaksensaties terug tijdens uw eigen bruiloft.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op