Vier verjaardagen met een eigen chef-kok aan huis.

Verjaardagen zijn altijd een uniek moment om bij stil te staan. Het is een moment om goed na te denken over het verloop van uw leven. Natuurlijk wilt u dit moment graag delen met geliefde en familie. Dit kan in een lokaal restaurant zoals wel vaker gedaan wordt. Maar als u opzoek bent naar iets echt unieks dan kan u kiezen voor een eigen chef-kok aan huis!

Veras uw gasten met een verassingsdiner op basis van uw smaakpapillen.

Verjaardagen zijn een uitstekende gelegenheid om de smaakpupillen te testen. Als chef-kok aan huis ga ik graag met u in gesprek over uw wensen en favoriete eten. Natuurlijk zou het eenvoudig zijn om gewoon klaar te maken wat u lekker vindt. Maar ik ga graag een stap verder om een uitdaging te zoeken in uw favoriete maaltijd. Op basis van uw smaakpupillen maak ik een nieuwe versie vol passie en sensatie. Ik zal er alles aan doen om uw verjaardag onvergetelijk te maken. Het is mijn passie en uitdaging om het lekkerste eten klaar te maken dat u ooit gegeten heeft. Dit allemaal bij u thuis op uw eigen verjaardag.

Heerlijke hapjes laten serveren tijdens verjaardagen.

Geeft u een feestje voor de hele familie? Als chef-kok aan huis kunnen we uw eigen woonkamer niet alleen omtoveren tot uw favoriete restaurant, maar kunnen we ook zorgen voor enkel en alleen hapjes. De hapjesparade oftewel “Petit Peu” is ons kenmerk en staat voor unieke kleine hapjes die live worden bereid. De hapjes zorgen voor vermaak en een prikkeling van de zintuigen van uw gasten. Geniet van het eten en ontdek zelf wat u echt lekker vindt. Ik ga graag met u in gesprek om de verjaardagen binnen uw gezin onvergetelijk te maken.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op