BBQ

BBQ

Zodra het seizoen weer is begonnen begint het bij heel veel mensen te kriebelen om de BBQ weer aan te steken. De barbecue staat tenslotte bekend om gezelligheid, maar vooral ook om samen zijn en eten met elkaar delen. Frank van Steeg is een chef-kok op locatie die dol is op de interactie met zijn gasten. Een BBQ is daar dan ook het ultieme moment voor. Gasten kunnen gezellig een hapje eten en tegelijkertijd zien hoe hun eten live bereid wordt door een echte chef-kok op locatie. Bij ieder hapje proeven ze natuurlijk het verschil met een standaard barbecue die ze zelf bereid hebben met vlees van de supermarkt. Dit is de kracht van het uitbesteden van een BBQ feestje door Frank van Steeg.

Vlees bereiden op een vleeswieg.

Natuurlijk pakt een echte chef-kok alles een beetje anders aan dan normaal. Dit gebeurd niet alleen met heerlijke BBQ recepten waarbij alles van te voren tot in de puntjes wordt voorbereid. Maar dit gebeurd ook door gebruik te maken van een unieke vleeswieg. Een vleeswieg is een eigenlijk een authentieke barbecue waarbij er gebruik gemaakt wordt van een hout gestookt vuurtje. Boven dit vuurtje wordt een barbecue pan gehangen waarop het vlees bereid kan worden. De vleeswieg geeft tegelijkertijd een aangename warmte aan de gasten af terwijl ze live kunnen toekijken hoe hun avondeten bereid wordt.

BBQ organiseren als bedrijfsuitje.

Een BBQ is niet alleen leuk om te organiseren voor vrienden of familieleden, maar ook als bedrijfsuitje. Frank van Steeg is namelijk een chef-kok op locatie en kan zo ter plaatsen langskomen om bij u een barbecue te organiseren. Het voordeel hiervan is dat uw feestje gewoon nog onder de werkkostenregeling valt doordat dit op locatie voor u geregeld wordt. Frank zorgt er voor dat uw personeelsleden even vergeten dat ze nog op locatie zijn dankzij de gezellige barbecue.

BBQ organiseren als privé feestje.

U kan natuurlijk ook gewoon een barbecue organiseren om lekker samen van te genieten met uw gezin om familieleden en vrienden. Bijvoorbeeld omdat u iets leuks te vieren heeft. Natuurlijk kan u dan ook gebruik maken van de diensten van Frank van Steeg. Zelfs voor kleine groepen kan hij op locatie komen koken en de heerlijkste bbq recepten bereiden op zijn authentieke vleeswieg. Laat jezelf verwennen en je zintuigen prikkelen tijdens een barbecue op locatie. Frank helpt u graag om alles voor u uit handen te nemen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *