Barbecue party

Barbecue party

Een barbecue party is altijd vol gezelligheid en samen zijn met vrienden, familie of collega’s. Een barbecue organiseren doet het eigenlijk altijd wel goed. Het maakt niet uit of u nu privé iets te vieren heeft of met de zaak. Met de nieuwe werkkostenregeling denkt u zakelijk er misschien over na om een feestje op locatie te geven. Dit is één van de weinige manieren om alsnog uw bedrijfsfeest als kosten af te kunnen trekken. Maar u heeft misschien helemaal geen zin om alles zelf voor uw eigen barbecue party te organiseren. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan u van te voren had gedacht. Iemand moet de boodschappen halen, het vlees voorbereiden, de barbecue regelen, tafels dekken, decoreren, eten op tijd bereiden en afwassen. Uiteindelijk heeft u zelf helemaal niets aan uw eigen barbecue party. Gelukkig kan u alles betaalbaar uit handen geven aan Frank van Steeg. Frank is uw eigen chef-kok op locatie voor zowel kleine als grote groepen. Dit kan privé, maar ook zeker zakelijk bij u op locatie.

Barbecue party organiseren met een authentieke vleeswieg.

Kiest u voor Frank? Dan krijgt u niet alleen een echte chef-kok die uw gerechten gaat bereiden op de barbecue, maar u krijgt ook naar eens een vleeswieg op locatie. De vleeswieg is echt een authentieke barbecue die op hout gestookt wordt. Boven het hout gestookte vuurtje wordt een vleeswieg gehangen (een soort barbecue). Hierop wordt het vlees bereid terwijl iedereen geniet van de sfeer en aangename warmte die van het vuur vandaan komt. Frank weet als geen ander wat er nodig is om er een gezellig feestje van te maken. U hoeft zelf helemaal nergens meer aan te denken en zo kan u zelf ook nog een beetje genieten van uw eigen feestje.

Iets te vieren? Bel Frank van Steeg.

Het maakt niet uit of u gewoon een personeelsfeest op locatie wil organiseren vanwege de nieuwe werkkostenregeling of dat u privé iets te vieren heeft. U kan altijd Frank van Steeg bellen voor zowel kleine als grote groepen. Het zal u verbazen hoe betaalbaar het is om een chef-kok op locatie te laten koken. Op basis van uw wensen zal het menu op de barbecue worden samengesteld. Zo kan bij uw eigen barbecue party ook een lopend buffet gemaakt worden met bijvoorbeeld koude hapjes. In overleg kan uw hele party worden samengesteld en hoeft u alleen nog te genieten van het vers bereiden eten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *