Koken op bruiloften met een unieke twist.

Koken op bruiloften heeft namelijk altijd iets speciaals. Het eten is namelijk een belangrijk onderdeel van misschien wel de belangrijkste dag van uw leven. Natuurlijk wilt u dat uw gasten net zo genieten van deze mooie dag. Als u opzoek bent naar iets anders dan een standaard bruiloft catering dan zit u bij Frank helemaal goed. Als professionele chef-kok trekt hij graag alles uit de kast voor een catering waar u met alle liefde “ja” tegen zegt. De liefde die u voor elkaar deelt weet Frank om te zetten tot gerechten vol liefde om uw droom dag echt helemaal af te maken.

Koken op bruiloften van hapjes tot een complete maaltijd.

De hele dag door is het fijn als uw gasten gewoon lekker kunnen genieten van eten in combinatie met gezelligheid. Frank van Steeg denkt graag mee over de invulling van uw bruiloft. Wat dacht u van een ontspannen culinair hapje tijdens de grote dag zelf? Frank helpt u om een juiste invulling te geven aan uw feestje. Naast een borrelhapje kan Frank een aantal gangen live op de dag zelf voor uw gasten bereiden. Als u liever een lopend buffet heeft dan is dit ook geen enkel probleem. Eventueel kan dit inclusief een hoog entertainment gehalte door te kiezen voor live & cooking. Frank gaat dan live op de locatie aan de slag om de heerlijkste gerechten neer te zetten. Koken op bruiloften krijgt zo een hele nieuwe invulling dankzij Frank.

Koken op bruiloften is telkens weer uniek.

Natuurlijk is geen enkele bruiloft hetzelfde, maar waarom zal uw catering wel standaard zijn? Frank vindt het belangrijk om koken op bruiloften telkens weer een nieuw twist te geven. Zelfs de meest standaard bruiloft maaltijden krijgen een nieuwe uitstraling in combinatie met unieke ingrediënten die vers op uw eigen bruiloft bereid worden.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op