BBQ Party

BBQ party

Als je iets te vieren hebt dan denk je misschien niet direct aan een BBQ party. Toch kan het ontzettend leuk zijn om een barbecue op locatie te laten organiseren door een echte chef-kok. Het is weer eens iets anders dan gewoon uit eten gaan bij een lokaal restaurant en vaak hoeft het niet eens veel duurder te zijn. Frank van Steeg is een chef-kok op locatie die het niet alleen heerlijk vindt om recepten voor zijn gasten te bereiden, maar ook om een BBQ party te organiseren op locatie. Met een authentieke vleeswieg komt hij graag naar uw locatie toe om hier de heerlijkste gerechten klaar te maken. Je kan zo echt even in de watten gelegd worden en genieten van de heerlijkste maaltijden die live worden bereid op locatie.

Organiseer een BBQ party met een echte chef-kok.

Frank van Steeg heeft één grote passie en dat is koken. Hij maakt dan ook graag de heerlijkste recepten voor zijn gasten klaar. Met zijn eigen bbq recepten gaat hij aan de slag om een heerlijke authentieke gerechten te serveren. Eventueel kan hierbij ook nog een koud buffet bij geserveerd worden met salades als aanvulling op de barbecue. Ondertussen wordt het vlees vers bereid en ruik je de heerlijke geuren die vrijkomen vanaf de eerste aanraking met de gril. Tijdens het koken gaat Frank graag de interactie met zijn gasten aan en vindt hij het heerlijk om de gasten te vermaken en aan de wensen te voldoen.

BBQ party organiseren met een vleeswieg.

Uniek bij Frank van Steeg is dat hij als één van de weinige chef-koks op locatie een barbecue organiseert met de authentieke vleeswieg. De vleeswieg is een barbecue die boven een hout gestookt vuur gehangen wordt. Hierdoor mengen de unieke geuren van knisperend hout zich met vers vlees. Het is heerlijk om te genieten van de warmte die vrijkomt terwijl je net een stukje vlees gehaald hebt van de vleeswieg. Frank zorgt ervoor dat alles voor uw BBQ party geregeld wordt inclusief deze authentieke manier van barbecueën. Uit ervaring weet hij als geen ander dat de vleeswieg nog meer gezelligheid brengt dan een originele barbecue. Laat u en uw gasten dus verwennen door uw eigen chef-kok aan huis die met alle liefde voor u vlees bereid op de authentieke vleeswieg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *