Live cooking catering voor een unieke invulling van uw feestje.

Live cooking catering gooit het graag over een andere boeg en gaat graag ter plaatsen koken voor haar gasten. Een uitgebreide lunch kan nu ineens een brunch worden met live kookkunsten van een ervaren chefkok. Een buffet met hapjes is vaak niet aantrekkelijk genoeg om echt culinair van te genieten. Toch wilt u meer verscheidenheid dan alleen een menu. Frank van Steeg is uw partner als het aankomt op culinair genieten in combinatie met live cooking. Uw gasten kunnen nu zelf bepalen wat er op het menu komt te staan en Frank maakt het live voor ze klaar.

Live cooking catering in uw eigen woonkamer.

Van een groot bedrijfspand tot een intieme woonkamer. Overal weet Frank van Steeg een invulling voor te vinden. U hoeft niet rijk te zijn om uw gasten culinair te verwennen. Ervaar zelf hoe het is om te genieten van een kok aan huis terwijl u gezellig het gesprek aangaat met uw gasten. U hoeft niet meer uren in de keuken te staan en u zal merken dat Frank van Steeg telkens weer een culinaire topprestatie weet te leveren. De catering van uw feestje wordt pas echt een succes met live cooking.

Live cooking catering maakt echt genieten van eten weer mogelijk.

Als u gewoon iets anders wilt dan een standaard etentje met uw personeelsleden dan is een live cooking catering de ideale oplossing. Midden in uw bedrijfspand hangt normaal gesproken een werksfeer, maar na de komst van Frank van Steeg weet u dat u hier ook culinair kan genieten. Laat u verwennen met heerlijke maaltijden waar u normaal nooit bij had stilgestaan. Uiteraard kan de catering service van Frank van Steeg ook de mooiste dag van uw leven een invulling geven namelijk uw eigen bruiloft. Geen project is te klein of te groot voor deze culinaire chefkok.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op