Afgelopen zaterdag 4 juni 2016 heeft Frank van Steeg onze familie een fantastische avond bezorgd door bij ons thuis op de boerderij te koken. Het eten, de verzorging en de bediening vonden wij uitstekend, Bij elke gerecht was een verrukkelijke Italiaanse wijn. Terwijl Frank binnen aan het kokkerellen was konden wij als familie onbezorgd en met volle teugen buiten genieten van elkaar onder het genot van allerlei lekkere hapjes, spaghetti en dranken. Het was een echt feest om zo heerlijk verwend te worden door kok Frank. Nogmaals heel erg bedankt Frank voor alle heerlijkheden van die avond.
Ada en Daniel

Voor ons 12,5 jarig huwelijksjubileum hebben wij Frank gevraagd een culinaire tapasavond te verzorgen in ons eigen huis. Frank heeft samen met een leuk, vlot en hardwerkend team ons een onvergetelijke avond bezorgd! Voor een relatief grote club mensen heeft hij de hele avond tapas gerechten gemaakt. Verse en pure producten! Met het intakegesprek hebben wij samen al brainstormend een reeks van creatieve gerechten bedacht. Dit had hij goed voorbereid qua logistiek. De hele avond verliep soepel. Wat we samen hadden bedacht heeft hij goed vertaald en waar gemaakt! Ook de bediening heeft een bijzonder goed presentatie geleverd. Dank!
Fam. Geuze

Voor onze bruiloft hebben wij de middaglunch voor ruim 70 personen laten verzorgen door Frank. Goede communicatie gehad met Frank en alles is geleverd zoals besproken. De goede reacties van de gasten maakten het een super lunch! Bedankt!
Alfred en Marjolein

Frank (en Ageeth), de lunch op onze bruiloft waren top! De broodjes waren bijzonder lekker, de service was ook super. Wij dachten van tevoren dat het misschien teveel was, maar de geringe hoeveelheid broodjes die over was bewijst dat het voldoende en vooral erg lekker was 🙂 Ook belangrijk, de prijs was zeer redelijk! Een van de gasten noemde het een verrijking van de dag en dat was het ook. Kortom, een aanrader voor iedereen die wat extra’s wil.
Dirk en Bertine

14 november een bedankje voor de klussers geregeld. Als verrassing een thuiskok in onze nieuwe keuken. Frank heeft ons de werking van de stoomoven uitgelegd. Hij had hier namelijk al vaker meegewerkt, en wij zijn nog leken. We begonnen met een heerlijke zalm met salade vooraf. Om je vingers mee op te eten. Als tussengerecht paprikasoep. Iets wat we nog niet eerder ophadden, maar het smaakte ons allemaal goed. Als hoofdgerecht kregen we hertenbiefstuk. Heerlijk mals. Het toetje: hangop! Voor een paar iets nieuws voor een ander eindelijk een lekkere variant. De zak is leeggegaan zo lekker vonden we het. De keuken was weer netjes toen Frank vertrok en wij hebben de dagen erna nog van de restjes gesmuld! De klussers waren blij en hebben heerlijk genoten!
Fam. Stolk

Frank en zijn team hebben ons 40 jarig huwelijksfeest in Villa Hertenweide tot een onvergetelijke dag gemaakt. Onze 45 gasten en wij hebben genoten van een tapas menu met 15 verschillende gerechtjes. Het was heerlijk en het was heel afwisselend. Alles was zeer verzorgd. Frank nogmaals bedankt en heel veel succes.
Willy en Germt

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Afgelopen zaterdag 7 november hadden we Frank ingehuurd om te koken op een locatie in Nunspeet. We waren er met onze familie om de 55ste trouwdag te vieren van onze ouders.
In de week ervoor werd ons pas duidelijk dat de locatie niet over een keuken beschikte!
En wat moet je dan met een kok zonder kookgelegenheid?
Gelukkig had Frank een oplossing en gaf aan dat we ons geen zorgen hoefde te maken. En zo was het dat het Frank met zijn buiten keuken kwam en op een leuke manier het koken kon presenteren. Er moest nogal geïmproviseerd worden en ook dat werd goed opgepakt. Frank en zijn vrouw voelde precies onze familie sfeer aan. Zelf hadden wij gezorgd voor een mooi aangeklede tafel en Frank maakte het af met zijn gerechten. Het was een zeer geslaagde avond en we hebben genoten van de gerechten die Frank voor ons had bereid.
Familie Koenhorst

Voor onze bruiloft hebben wij de middaglunch voor ruim 70 personen laten verzorgen door Frank. Goede communicatie gehad met Frank en alles is geleverd zoals besproken. De goede reacties van de gasten maakten het een super lunch! Bedankt!
Alfred en Marjolein

Afgelopen vrijdag 9 oktober hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd. De hele avond door heeft Frank met zijn team ons verrast met diverse heerlijke hapjes. Van de gasten hebben wij vele positieve reacties gehad.
Op de avond zelf kreeg Frank al een applaus van een aantal mensen voor zijn culinaire hoogstandjes. Frank wij wensen jou veel succes verder. Met jouw gedrevenheid en passie komt dat zeker wel goed !
Reijer en Gerda

Frank heeft met zijn team heerlijke hapjes en een 5-gangen diner verzorgd op onze bruiloft. Het was geweldig! Alle gasten waren aangenaam verrast over de smaak, de kwaliteit en het uiterlijk van ieder gerecht(je). Wij hebben ook enorm genoten en zijn blij dat we ervoor gekozen hebben om alles aan Frank over te laten. Volledig ontzorgd, volledig genoten!
Frank (en team), hartelijk bedankt, het was geweldig tot in detail!
Joel en Roos

Frank heeft ons 12,5 jarige huwelijksfeestje verzorgd door het ter plekke maken van luxe hapjes/gerechtjes. Zeker niet standaard! Het was verrukkelijk! Iedereen was erg enthousiast! Een absolute aanrader! Er zijn veel visitekaartjes van Frank afgegeven tijdens deze avond. HEEL ERG BEDANKT!
Jan en Rianne

Wij waren op het 40 jarig huwelijks feest van aalt en Hennie Dijkgraaf,
De hele avond was top verzorgd! Complimenten! Frank ga zo door TOP!
Edith

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Wij hebben op ons 40 jarig huwelijk een warm en koud buffet van Frank gehad. Het was super, we zijn vol lof! Frank heel hartelijk dank daarvoor, zeker voor herhaling vatbaar!
Aalt en Hennie

De vleeswieg, een unieke barbecue die een verfijnde rooksmaak aan het vlees en de vis geeft. Gezelligheid, Frank maakt ook een praatje met de gasten. Ze gingen positief verrast naar huis.
Fam. Caan

We willen jullie bedanken voor de geweldige avond.De manier waarop jullie je presenteerde en de hapjes klaarmaakte was top. Allemaal lovende reacties qua hapjes/smaakbeleving. Een hoger level, mooi gepresenteerd tot in de kleine details. Echt een aanrader voor iedereen. Zelf kun je veel maar qua tijd en de vaak ontbrekende kennis kun je dit privé bijna niet evenaren. Het heeft ons veel tijd en afwas gescheeld, super.
Wouter van Middendorp

Op vrijdagavond 5 juni hebben we van Confix Bedrijfskleding en Van den Hardenberg Elspeet een gezamenlijk bedrijfsuitje gehad. Frank van Steeg heeft de catering verzorgd. Een lekkere soep, mooie salades, diverse vlees en vissoorten en als extra een mooie ijskar. Kortom een keurig verzorgde avond! Complimenten Frank.
Confix/Van den Hardenberg Elspeet

Zaterdag 21 maart heeft Frank hapjes op locatie gemaakt voor mijn 50 ste verjaardag.
Wat was het lekker en heel veel reacties gehad van mijn gasten. Frank top gedaan.
Fam. Schimmel

Tijdens het Bartiméus Festival werden onze cliënten getrakteerd op de heerlijke hapjes van Frank. En kregen ze de mogelijkheid om mee te kijken en te helpen om alles te bereiden. De ontspannen sfeer, geur en smaak waren prima! Een aanrader, bedankt Frank!
Bartiméus, Gerda van Dokkumburg

Frank is bij ons aan huis geweest en heeft een smakelijk diner verzorgd voor 4 personen. gezellig, gemoedelijk en lekker!
Fam. Verhaar

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Wij hebben 6 Februari bij Fam. Klaassen in Boerderij Het Molentje in Garderen genoten van je heerlijke vers gemaakte hapjes. Een absolute aanrader….
Fam. Van Veldhuizen

Frank, bedankt voor catering op ons feestje afgelopen woensdag. De hapjes die fantastisch waren en de prettige manier van serveren met je uitleg, zijn zowel bij ons als onze gasten in de smaak gevallen. Nogmaals dank!
Groet, Fam. Klaassen

Onlangs heeft Frank onze 12,5 jubileum verzorgt met een hapjes parade ,
Wat erg leuk ,lekker en verassend was…… Echt een aanrader als je echt iets anders wil!
Frank nogmaals BEDANKT!!!
Fam. Koudijs

In september hebben wij een personeelsuitje op locatie gehad. Helaas kon Frank niet zelf aanwezig zijn om de hapjes te verzorgen, maar hij heeft dit prima opgelost en een goede vervanger gestuurd. Iedereen was dik tevreden en we onthouden je dan ook zeker voor de volgende keer!
Micronic Lelystad

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Tijdens onze eindejaarsactie in 2014 hebben onze klanten mogen genieten van de overheerlijke hapjes van Frank! Onze klanten kregen de mogelijkheid om live mee te kijken hoe alles werd bereid. Kortom: de sfeer, geur en smaak waren heel goed! Het is echt een aanrader! Frank; bedankt voor alles!
Namens het team van Arma Keukens & Sanitair, Nunspeet.

Feestje gehad bij familie en daar was topkok frank. Gehaktballetjes in zelfgemaakte satésaus, zalm, rauwe ham, biefstukspiesjes..alles ook zo lekker! Aanrader!
Jannet van den Hoorn

Koken op locatie op ons feest: jij verzorgt t geweldig, Het is echt een aanrader! Heel veel dank!
Familie Krijgsman

Vanavond 12.5 jarige bruiloft gevierd van familie (Buijs). Wat hebben we heerlijk gegeten!! Frank heeft alles echt super klaar gemaakt! En dat gewoon bij de familie thuis! Wat een sfeertje! Top!!
Familie A. Buijs

Wauw, dinsdagavond een verrassing voor mijn lieve jarige vader geregeld. Frank kwam een heerlijk driegangendiner voor ons maken! Frank was erg enthousiast naar ons toe. We vonden het heerlijk en erg gezellig! Alles werd uitgelegd. We weten eigenlijk precies wat we hebben gegeten. We voelde ons erg op ons gemak met Frank in de keuken. Dit was weer eens een andere beleving als in een restaurant eten, ik moet eerlijk zeggen dat dit echt fijn was. En Frank zijn kookkunsten zijn geweldig!! Heerlijk! Bedankt Frank en tot snel!
Familie Berger

We hebben dinsdagochtend 11 november met onze ondernemersgroep BNI Puccini genoten van een keurig verzorgt ontbijt tegen een schappelijke prijs. Lekkere verse broodjes met diverse soorten luxe beleg. Frank in één woord, FANTASTISCH
Jan Bronkhorst (lid van BNI Pucinni)

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

We hebben met 4 personen van Frank zijn kwaliteiten als kok genoten, en hoe?! Het was werkelijk voortreffelijk! In eigen huis uit eten! Dat is eens wat anders. We hadden Frank geboekt na hem een aantal keer aan het werk gezien te hebben.
Bij ons in eigen keuken heeft deze kok een heerlijk 4 gangen menu samen gesteld. We hebben dingen gegeten die we normaal nooit zouden kiezen, maar alles beviel prima. Niet alleen zijn kwaliteit als kok, maar ook de presentatie en de persoonlijkheid van Frank geven voor ons genoeg redenen om hem van harte bij vrienden en familie aan te bevelen.
Fam. C van der Wal

Met Frank geen standaard bbq. Lekker vlees op een mooi vuur gegaard, een persoonlijke aanpak; Genieten met grote G.
Familie Van der Heiden

Frank heeft bij ons de surprise party georganiseerd met een BBQ. Zo’n goede 50 personen hebben genoten van zijn procureur, kip spiesen, gambaspiesen en heerlijke gestoomde zalm. Een smoothy als afsluiting. Het was een geslaagde avond en het is heerlijk om zo’n BBQ uit handen te geven aan Frank, je hebt zelf ook een heerlijk ontspannen avond en het loopt geweldig. Onze gasten gaven alleen maar complimenten voor de kok.. Hebben jullie iets te vieren………….aanrader is dus Frank!!
Familie van der Horst

De kookdemonstratie die Frank verzorgde in de showroom tijdens de Lady Event bij Avanti keukens te Kesteren was zeer geslaagd! Veel variatie en iedereen kon alles meemaken hoe een culinaire versnapering wordt bereid, in de stoomoven of op een andere wijze. Er is genoten door iedereen die de hapjes mocht proeven! Goede chef kok die met eigen sfeer alles nét iets anders weet te bereiden!
Avanti keukens

Afgelopen weekend (21-06-2014) hebben wij Frank ontmoet bij Intratuin Barneveld. Hij had twee heerlijke hapjes, kip en garnalen. HEERLIJK. En Frank is zo enthousiast, dat zelfs iemand die zeker niet goed kan koken ook enthousiast wordt. We hebben de recepten gekregen en twee kruidenplantjes gekocht. Die zalm zag er trouwens ook heerlijk uit. Ben benieuwd naar andere leuke recepten.
Familie Van Emond

Wij hebben gisteren ook van de heerlijke pasta carbonara mogen proeven, wat was die verrukkelijk zeg. Graag zou ik die zelf ook eens willen maken, wil je mij het recept geven Frank?
Familie van Golen

Gisteren hebben ook wij de pasta carbonara geproefd, ohhh wat was die lekker zeg. Die wil ik ook wel graag thuis zelf maken!
Familie van Golen

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

We hebben van middag weer heerlijk van de pasta salade mogen eten wij willen graag het recept weten.
Fam. vd BUNT

Zaterdag 4 april bij Intratuin Barneveld lekkere pastasalade geproefd. Op jouw advies de kruiden meegenomen in ruil voor…… Kijken of je nu nog weet wat jij zou doen.
Tamara

Wij mochten gisteren een huwelijksfeest bij Herberg ’t Vossegat in Uddel meevieren en hebben volop genoten van Frank zijn bevlogenheid voor eten en mensen laten genieten. Niets dan lof, van alles was meer dan voldoende, een enorme variatie aan gerechten, hele zorgvuldig gekozen smaakcombinaties; het is lastig kiezen maar de soep (aardappel-truffelsoep), de aardappeltaartjes, de zalm en vooral de kip waren echt toppertjes. Bedankt!
Lydia

Frank heeft voor ons 12,5 jarig huwelijksjubileum een buffetje klaar gemaakt. Het was uitstekend!! Wij kregen van de gasten allemaal complimenten dat het zo goed en lekker was! Voor herhaling vatbaar…BEDANKT.
Fam. A Hazeleger

Hoi Frank, We hebben heerlijk genoten van jouw tagliatelle carbonara bij de Intratuin in Barneveld en ons laten zien dat het toch vrij eenvoudig zelf vers te maken is. Zou je zo vriendelijk willen zijn het recept van de carbonara saus te geven?
Wendy

Wat een prachtige uitstraling kan zo’n warm en koud buffet hebben.Wat een diversiteit aan vlees en garnituur. En dan ga je proeven…..Fantastisch Frank. Ga zo door op de ingeslagen weg. Kwaliteit verloochent zich niet. Inderdaad: Puur natuur.
D. de Bruin

Frank heeft bij ons 40 jarig huwelijk het buffet verzorgt. Het was heerlijk! We hebben heel veel complimentjes gekregen over het eten. Deze zijn voor Frank bedoelt natuurlijk. Leuke jongen, die het wel gaat ‘redden’.
Fam. Droppert

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Erg lekker was de pasta carbonara afgelopen zaterdag bij Intratuin. Zou je het recept aan mij door willen geven? Alvast bedankt.
Jolanda

Frank, We hebben gistermiddag jouw heerlijke vers gemaakte pasta met zelf gemaakte carbonara geproefd bij de Intratuin Barneveld! En het zal je niet verbazen……het smaakt naar meer!! Mogen we het recept van jou? Hartelijke groet.

Dag Frank, Fantastisch leuk heb je ons huwelijksjubileum verzorgd met lekkere hapjes! Net iets anders dan een gewone augurk met boterhamworst! En toch in ‘eigen sfeer’ ! Goeie chef kok met veel (jong) talent waar je met een gerust hart je culinaire avond en catering kunt overlaten! Familie (jong en oud) heeft er culinair van genoten!! Exclusief een aanrader!
Bleijenberg

Heerlijk gegeten! Erg leuk om in een gezellige huissfeer een echt diner te eten! Een heerlijk thuisrestaurant! Genoten van een ontzettend lekker wildmenu! Bedankt Frank voor je professionele kookkunst!
Joost en Annebeth Ebbers

Super lekker gegeten! Erg leuk om in gezellige thuissfeer een diner opgediend te krijgen als in een restaurant! We hebben een heerlijk wildmenu op, waarbij Frank goede uitleg gaf en tijdens de maaltijd, wanneer er om gevraagd werd, nog wat extra uitleg gaf! Professionele kok. Bedankt Frank!
Joost en Annebeth

Heerlijke pasta carbonara gegeten bij de intratuin! Mijn zoontje (die niet veel lust..) vind hem heerlijk! Zou je mij het recept willen mailen? Ik weet het niet meer precies wat er allemaal in ging.. Dan kan ik mijn zoontje erg blij maken!
Ita

Afgelopen weekend maakte je bij de Intratuin Barneveldse Eierkoek. We kregen het recept van je mee en hebben het gisteren zelf gemaakt. Heerlijk! En ook zo lekker snel klaar! Bedankt.
Fam. Felten

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Wat een heerlijke speculaasmousse serveerde je uit afgelopen zaterdag bij de Intratuin in Barneveld! Een perfect dessert voor pakjesavond. We houden ons graag aanbevolen voor het recept.
Yvonne M.

Wij hebben een heerlijke mousse gehad van Frank bij Intratuin,met speculaaskruiden. ga ik eten met Kerst. Frank bedankt voor je heerlijk recept.
Anny

Eind november was er een 12,5-jarig-huwelijksfeest. Daar zijn wij ook geweest. Frank van Steeg was kok op locatie, hij krijgt van ons een felicitatie. Wat was alles keurig voor elkaar! En: heerlijke hapjes: smullen maar! Aan alles was te merken hij wil er hard voor werken! Ook door zijn bijdrage en lach om de mond was het een goede avond! Succes met je werk toegewenst.
Fam. Meijer

Wat bijzonder was het gisteravond, een verjaardag waar een kok rond liep en bijzondere en heerlijke zelfgemaakte hapjes uitdeelde… Mijn complimenten hiervoor… het was geweldig! We zien je graag nog een keer terug om bij ons te komen koken.
Fam. Hardeman

Wat hebben we genoten van je hapjes gisteren bij de Winterfair van de Keukenhof in Sliedrecht! Gehaktballetjes, gevulde champignon met gesmolten kaas, maar vooral de wortel en komkommer in een heerlijk sausje. Schitterende presentatie ook! We zijn benieuwd naar het recept van de heerlijke dip!
Linda

Hoi chef! Bijdeze onze welgemeende complimenten voor je heerlijke versnaperingen die je vakkundig hebt uitgevoerd bij keukenhof sliedrecht. Dat wat we op proffesionele wijze hebben mogen proeven van je, was zeer in de smaak gevallen. Met name de gevulde champignons. We zullen je naam onthouden en voor in de toekomst hele goeie zaken verder. Wellicht tot horens en tot ziens. Hartelijke groeten.
Fam. den Breejen

Overheerlijke hapjes werden er door Frank gemaakt en geserveerd, bij de opening van Fysiocentrum Hartkamp. Het was TOP.
Gerrie

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op

Smaakvol Vaassen heeft al menig maal met Frank samengewerkt. Binnen ons team heeft Frank zich steeds van een prima kant laten zien, hetgeen wat ik dan ook van Frank verwacht. De visie en gedachten die ik heb op probeer ik Frank dan ook steeds bij te brengen op het moment dat Frank met mij samenwerkt. De wisselwerking is tot op heden prima. Ik wens Frank dan ook veel succes toe in zijn verdere ontwikkeling als ondernemer en als kok.Dat Smaakvol en Frank van Steeg dan ook in 2014 aan de slag kunnen!
D. Dijkhof

Hallo Frank, heerlijk was je penne carbonara zaterdagmiddag. Op deze manier wil ik je vragen het recept met ons te delen.
J.v.d.Vendel

Wij hebben deze zomer tijdens een familie barbecue mogen genieten van Frank zijn kookkunsten. Lekkere bruschetta, soep, salades en natuurlijk vlees en vis voor de barbecue. Goed gedaan Frank.
Wilma ter Wee

Een heerlijk hapje geproefd van Frank bij Intratuin vandaag. Pasta met pesto, errug lekker! Benieuwd naar het recept! Groeten van de Barnevelder
Barnevelder

Wij hebben vanmiddag de pasta carbonara van Frank mogen proeven, echt heerlijk!!
Hetty van Ingen

Onze dochters en nichtje (4, 5 en 6) hadden op school het thema koken en bakken en vertelden dit aan Frank tijdens zijn kooksessie bij Intratuin in Barneveld. Vol enthousiasme bood hij hen aan om penne carbonara met hem te maken. De meisjes mochten de ingrediënten in de pan doen en penne koken. Hij legde hen uit hoe je de eidooiers en geraspte kaas kon gebruiken om een voortreffelijke saus te maken. Zij vonden het prachtige. Vooral de oudste kon geen genoeg krijgen van zijn risotto en penne carbonara en ik ook niet. Heerlijk! Frank bedankt!
Deborah

Frank heeft tijdens ons 25 jarig jubileum overdag de catering en ’s avonds het diner verzorgt. Niets anders dan lof! Een sympathieke jongen met een leuke babbel en een talent in de kookwereld! Absoluut een aanrader!
Fam. van Asselt

Frank kwam als ‘jonge hond’ bij ons aankloppen en heeft inmiddels enkele catering, kookstudio en kookdemonstratie opdrachten ondersteund. We werken met plezier samen en hopen Frank regelmatig te kunnen inzetten. Veel enthousiasme, passie voor smaak, prettige collega.
Kookstudio/Catering Delicio

Wij hebben al een keer van je kookkunst mogen proeven, het was heerlijk.
Fam. Rozendaal

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op
© Copyright - Frank van Steeg