Tapas

Met de smaken en geuren die vrijkomen bij de bereiding van Tapas stap je direct in de Mediterrane sferen. Iedereen herkent de sfeervolle hapjes waarbij alle smaken samenkomen uit de Spaanse keuken. Tapas zijn originele gerechten waarbij op ieder smaakgebied wel iets te vinden is. Met veel passie worden de originele gerechten klaargemaakt op basis van verse ingrediënten. Deze heerlijke hapjes worden op basis van uw eigen wensen samengesteld. Het fijne van tapas is dat u met gemak een complete groep kan voorzien van smakelijk eten.

Tapas bij u op locatie

Tapas kan in de eigen keuken worden bereid of bij u op locatie. Hierbij kan u in overleg met uw eigen wensen een compleet tapas buffet laten samenstellen. Het gevarieerde aanbod wordt met passie gepresenteerd in bijpassende kleurrijke schalen. Met een uitgebreid buffet zit er voor iedereen wel iets tussen wat de smaakpupillen aanspreekt. Door gebruik te maken van gepersonaliseerde hapjes kan u iets persoonlijks toevoegen aan uw eigen buffet. Alles wordt met passie en aandacht bereid en dit proeft u direct terug in de smaaksensatie van de Mediterrane hapjes.

Ongekende mogelijkheden

Het fijne van tapas is dat we iedere keer weer nieuwe inspiratie en passie kunnen toevoegen in de kleine hapjes. Het maakt ons niet uit of we de hapjes serveren voor tien gasten of voor vijftig gasten. Niets is ons te gek en we maken de hapjes weer met alle liefde klaar om uw gasten te verassen met nieuwe smaaksensaties. We zijn dan ook pas geslaagd als onze gasten met een glimlach en goed gevulde buik weer naar huis gaan. Wij werken als kok op locatie voor zowel bedrijven als bij particulieren thuis. U kunt zo vanuit huis genieten van de unieke Spaanse sferen zoals u dit ook in een restaurant zou doen langs de Spaanse Costa’s.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op