Laat uw catering verzorgen door de expert in culinaire verassingen.

Even de catering regelen is natuurlijk eenvoudig, maar weet u ook wat u precies in huis heeft gehaald? Bij Frank van Steeg weet u zeker dat u het over een andere boeg gaat gooien. Frank is een chefkok die graag uitgedaagd wordt om telkens iets anders neer te zetten. Zelfs de meest simpele gerechten weet hij om te toveren tot een culinaire verassing. Frank blinkt graag uit in de keuken om de heerlijkste gerechten samen te stellen. Geen enkele cateringopdracht is voor hem hetzelfde want hij wil zijn klanten telkens weer opnieuw verassen.

Catering tijdens vergaderingen en/of personeelsfeesten.

Als baas vraagt u soms het ultieme van uw personeel en natuurlijk wilt u dan graag iets terug doen. Het verzorgen van een catering kan heel simpel zijn, maar het kan ook een culinaire verassing zijn. De waardering die u voor uw personeel heeft proeft u terug in ieder hapje dat Frank vol passie heeft klaargemaakt. Op basis van de dieetwensen van uw personeel gaan wij aan de slag om iets unieks neer te zetten. Van een hapjes parade tot een uitgebreid 4 gangen diner voor uw personeel alles is mogelijk.

Catering in de vorm van live & cooking.

De catering regelen kan nu nog specialer worden als een echte chef-kok live voor uw groep staat te koken. U krijgt zo nog meer zin om iets lekkers uit te proberen. U heeft zelf invloed op welke gerechten live worden klaargemaakt en Frank voert eventuele verzoeknummers graag voor u uit. Met een grote wok brander kan zelfs de bedrijfskantine of een woonkamer worden omgetoverd tot een chique restaurant. Laat u verassen met live & cooking aan huis voor zowel bedrijven als privé aangelegenheden. Voor zowel kleine als grote groepen gaat Frank graag aan de slag om een live show weg te geven.

Aanvraagformulier

Hapjes op locatie

Bent u op zoek naar een geweldige parade van hapjes voor een speciale gelegenheid? Wij leveren altijd maatwerk, passend bij uw wens!

Koken op locatie

Koken bij u op locatie. Interactie met u en uw gasten hoort daarbij. Gezelligheid en genieten, terwijl de gerechten worden bereid.

Tapas op locatie

Tapas van over de hele wereld bereiden op locatie, dat vinden we geweldig om te doen. Wij komen een geweldig tapas diner voor u verzorgen.

Heeft u een kok op locatie nodig? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Neem contact op