BBQ Catering

BBQ catering op locatie

Een BBQ catering organiseren lijkt eenvoudiger dan u zou denken. U denkt laat ik een barbecue kopen en wat vlees en u bent klaar toch? Toch komt er bij een goed georganiseerde barbecue absoluut nog veel meer kijken dan alleen wat vlees en een barbecue. Zo dient u de inkopen te doen en is het vaak lastig inschatten hoeveel u nodig heeft bij een grote groep mensen. Naast de inkopen dient u al die zware boodschappen mee naar huis te slepen. Als alles eenmaal thuis staat kan u de barbecue al vroeg gaan aansteken en is het bijna lastig om al het vlees op tijd gaar te krijgen en alle gasten gelijktijdig te laten eten. Daarnaast blijft u ook nog eens achter met een berg vaat. Nee het is veel slimmer om een BBQ catering uit handen te laten nemen. Een goede catering hoeft absoluut niet de hoofdprijs te kosten en bespaart u gewoon veel werk. Zo kan u lekker bij uw gasten gaan zitten terwijl u heerlijk verwend wordt door een echte chef-kok op locatie.

BBQ catering van a tot z geregeld.

Frank van Steeg is een echte chef-kok die vol passie de catering van uw eigen barbecue feestje voor u uit handen neemt. Alles kan van A tot Z voor u geregeld worden zodat u zelf helemaal nergens meer naar hoeft om te kijken. Zo kan er geregeld worden dat u heerlijk kan dineren met uw gasten zonder dat u tijd kwijt bent aan het bereiden van eten. Zo kan u tenminste echt genieten van een feestje als u iets te vieren heeft. U geeft tenslotte niet zomaar een barbecue feestje.

BBQ catering met een unieke vleeswieg.

Eén van de specialiteiten van Frank van Steeg is om dingen anders aan te pakken dan wat een standaard cateringbedrijf zou doen. Zo bereid Frank zijn vlees niet op één of andere megabarbecue, maar wordt alles live klaargemaakt op een authentieke vleeswieg. Dit is een hout gestookt vuurtje waarboven een mega barbecue wordt gehangen om vlees op te bereiden. Het vuurtje geeft niet alleen warmte, maar zorgt ook voor een extra knus gevoel. Daarnaast geeft het hout gestookte vuurtje ook nog eens een unieke smaak aan het vlees. De vleeswieg wordt dan ook regelmatig geroemd door liefhebbers van een authentieke barbecue zonder kolen. Probeer eens wat anders en laat de passie van eten je smaken met behulp van Frank van Steeg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *