BBQ uitbesteden

BBQ uitbesteden

Wilt u een BBQ uitbesteden? Privé of zakelijk het maakt allemaal niet uit want Frank van Steeg is uw man. Deze chef-kok op locatie bereid vol passie de heerlijkste recepten. Alle recepten worden vers op de barbecue bereid. Bij een BBQ uitbesteden kiest u bij Frank van Steeg ook nog eens voor een unieke bereiding. Als één van de weinige chef-koks werkt hij op locatie met een vleeswieg. Dit is een barbecue die boven een hout gestookt vuurtje wordt gehangen. U heeft zo echt een authentieke barbecue waarbij verschillende geuren vrijkomen. Daarnaast zorgt het vuurtje al snel voor een aangename warmte en kan u echt genieten van uw eigen BBQ feest.

BBQ uitbesteden en alles van A tot Z laten regelen.

Frank van Steeg helpt u bij een BBQ uitbesteden echt van A tot Z om alles tot in de puntjes te regelen. Naast de unieke vleeswieg die hij meeneemt naar de locatie doet hij natuurlijk de inkopen en regelt hij een lopend buffet. Gasten kunnen hier heerlijke koude hapjes en salades halen om te combineren met de barbecue. Naast de BBQ uitbesteden regelt Frank natuurlijk ook een heerlijk authentiek toetje, maar ook het servies. Als geen ander begrijpt hij dat u natuurlijk geen servies heeft staan voor een grote groep. Zo wordt alles voor uw gasten meegenomen en na afloop regelt hij ook de afwas. Alles wordt weer schoon achtergelaten zodat u niet kan zien dat er een BBQ geweest is.

BBQ uitbesteden met een persoonlijke invulling.

Frank weet als chef-kok natuurlijk wat lekker eten is en dit ziet u terug aan de heerlijke BBQ recepten die hij zelf heeft geschreven. Naast zijn eigen invulling is er altijd ruimte voor uw eigen invulling. Misschien hebben uw gasten bepaalde dieetwensen of wilt u heel graag een bepaalt stuk vlees proeven op de barbecue. Bij Frank is er altijd ruimte voor uw eigen wensen. Tijdens de BBQ zal hij uw persoonlijke invulling uitvoeren met een unieke twist zodat u echt kan genieten van uw eigen barbecue. U hoeft zo ook niet de hele tijd achter de barbecue te staan en u kan net als uw gasten genieten van het heerlijke eten. Dit is absoluut één van de grootste pluspunten bij een BBQ uitbesteden naast het feit dat u gewoon echt lekker kan eten. U proeft direct dat u te maken heeft met een chef-kok en dat het eten vol passie en met liefde is bereid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *