Grote barbecue huren

Grote barbecue huren

Als u plannen heeft voor een barbecue feest dan kan u eventueel een grote barbecue huren. U kan hierop meerdere stukken vlees tegelijk grillen en zo een feestje vieren met vrienden, familie of collega’s. Het nadeel is vaak dat het niet alleen blijft bij de kosten van een grote barbecue huren. U heeft ook nog vlees nodig en misschien moet u ook nog extra servies aanschaffen want uw huidige servies is toch echt aardig versleten of u heeft lang niet genoeg servies voor al uw gasten. Als u alles bij elkaar optelt bent u als nog veel geld kwijt voor een barbecue feest en u bent uw avond vol gezelligheid kwijt. U staat tenslotte de hele avond achter de grote barbecue gerechten klaar te maken. U heeft zo geen interactie met uw gasten en u kan dus niet net zo genieten van het feest als uw eigen gasten. Wij adviseren om geen grote barbecue te gaan huren, maar gewoon Frank van Steeg in te schakelen.

Geef uw barbecue feest vol passie uit handen aan Frank van Steeg.

Frank van Steeg helpt u bij de complete organisatie van uw barbecue feest. Hij zorgt voor alle voorbereidingen en serveert ter plaatsen de lekkerste barbecue recepten. Hierbij is hij ook nog eens een echte chef-kok op locatie met een enorme liefde en passie voor lekker eten. Zo gaat hij thuis in de keuken al aan de slag om het eten heerlijk voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakte marinades die ter plaatsen al heerlijk zijn ingetrokken. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met allergie informatie. U weet zo zeker dat uw gasten ook echt kunnen blijven genieten van het heerlijk bereidde eten.

Een unieke vleeswieg in plaats van een grote barbecue huren.

Als u Frank van Steeg inhuurt voor een barbecue op locatie dan denkt u misschien aan een mega barbecue op wielen. Sommige bedrijven komen met halve vrachtwagens aanzetten gevuld met een barbecue. Frank vindt het belangrijk dat ondanks de grote barbecue het feestje wel gewoon intiem blijft. Zo maakt hij als één van de weinige chef-koks op locaties zijn gerechten klaar op een vleeswieg. Dit is een hout gestookte barbecue waarbij de barbecue boven een knisperend vuurtje hangt. Het vuurtje zorgt al snel voor een gezellige sfeer en een aangename warmte. Deze intimiteit inclusief de interactie tussen de gasten zorgt al snel voor een geslaagd feestje zonder een grote barbecue huren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *