BBQ specialist

BBQ specialist

Als u iets te vieren heeft dan is het natuurlijk niets lekkerder dan dat u er zelf ook nog een beetje van kan genieten. Frank van Steeg is uw BBQ specialist op locatie. Als chef-kok heeft hij een passie met lekker eten en alles wat met koken te maken heeft. Hij vindt het een geweldige uitdaging om de lekkerste BBQ recepten klaar te maken op een authentieke wijze. Als chef-kok gaat hij bijvoorbeeld niet aan de slag met een standaard barbecue, maar met een echte vleeswieg. De vleeswieg is een hout gestookte barbecue waarbij u direct een bepaalde sfeer neer zet. Daarnaast trekt de specifieke hout smaak ook nog eens in het vlees waardoor uw smaakpapillen direct geprikkeld worden.

BBQ specialist inzetten voor een zakelijk feestje.

Frank van Steeg komt als BBQ specialist niet alleen langs bij privé feestjes, maar ook voor een zakelijk feestje kan je hem inschakelen. Hij komt graag bij u langs om de heerlijkste recepten klaar te maken op zijn eigen BBQ. Hierbij serveert hij tevens een koud buffet waarbij uw gasten heerlijke hapjes en salades kunnen pakken. Vervolgens bakt hij ondertussen verschillende soorten vlees op authentieke wijze op de barbecue. Uw gasten worden al direct verleid door de heerlijke geur die vrijkomt bij het bereiden van het eten op de barbecue. Daarbij kan u een BBQ specialist op locatie ook nog eens gewoon als kosten rekenen voor uw bedrijf met de nieuwe werkkostenregeling.

BBQ specialist bellen als u iets te vieren heeft.

Frank van Steeg is uw BBQ specialist op locatie en u kan hem eigenlijk direct bellen als u plannen heeft voor een feestje. Aan de hand van uw wensen gaat hij aan de slag om uw gasten te entertainen met live cooking op de vleeswieg. Gasten kunnen de interactie met hun eigen chef-kok aangaan en kijken hoe hun eten bereid wordt. U wordt al snel verwend met de lekkerste recepten waar u nog lang over kan napraten. Bij iedere hap die u neemt proeft u de passie van Frank terug. U kan zo echt genieten van lekker eten en eventueel na afloop zelf gaan experimenteren met uw eigen barbecue. Onze BBQ specialist heeft namelijk ook een aantal bekende BBQ recepten online staan. U kan zo zelf kijken wat u echt heel lekker vond en u zelf wil uitproberen in uw eigen achtertuin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *