Catering bbq

Catering bbq

Als u wat te vieren heeft dan is het heerlijk om een barbecue te organiseren. Het is weer eens iets anders dan een etentje en vaak kost het net zoveel. Daarbij kan u echt de hele avond genieten van een goede barbecue. Iedere keer krijgt u weer een ander gerecht voorgeschoteld en dit maakt het extra lekker om samen te genieten met vrienden, familieleden of collega’s. Toch is het een hoop werk om een bbq goed te regelen en achteraf blijft u ook nog eens achter met een enorme afwas. Het is ook nog eens de vraag of uw bbq wel groot genoeg is en of u genoeg servies heeft. Als u hier allemaal geen zorgen over wil hebben dan kan u een catering bbq organiseren. Frank van Steeg uw chef-kok op locatie neemt dan al uw zorgen uit handen en organiseert een gezellige barbecue voor grote en kleine gezelschappen.

Catering bbq helemaal uit handen geven voor uw feest op locatie.

Frank van Steeg organiseert van A tot Z uw catering bbq op locatie. Alles wordt voor u geregeld zodat u helemaal niets meer hoeft te regelen behalve een gezellig gezelschap. Dit kan zowel privé als zakelijk zolang u maar iets te vieren heeft waarbij u een bbq wilt hebben. Naast het organiseren van vlees, servies, en de barbecue verzorgt Frank van Steeg ook unieke recepten waar u echt van kan genieten. Deze authentieke bbq recepten blijven origineel en worden helemaal naar wens voor u aangepast. Zo kan er rekening gehouden worden met allergiewensen van uw gasten. Laat uzelf en uw gasten even lekker in de watten leggen met uw eigen catering bbq aan huis.

Catering bbq met buffet en een authentieke vleeswieg.

Uniek bij Frank van Steeg is dat hij geen mega barbecue mee op reis neemt. Deze chef-kok laat zijn passie voor koken live zien tijdens uw evenementen met de authentieke vleeswieg. Dit is een barbecue die boven een hout gestookt vuur gehangen wordt. Dit vuurtje geeft natuurlijk al direct sfeer en warmte. Dankzij de interactie met uw eigen chef-kok kan u echt genieten van de heerlijke gerechten die hij klaarmaakt op de barbecue. Laat u inspireren door een culinaire reis rond de wereld met gerechten die gemaakt worden op de vleeswieg en geniet van het koude buffet. Aan echt alles wordt gedacht met een catering bbq gereorganiseerd door Frank van Steeg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *