BBQ service

BBQ service

Een BBQ service op locatie is natuurlijk een super service. Alleen bijna nergens komt u deze service zo luxe tegen als bij Frank van Steeg. U haalt namelijk niet zomaar een bbq in huis, maar een echte chef-kok met barbecue. Frank heeft een enorme passie voor koken en het is dan ook zijn motto om iedere gast te verwennen met lekker eten. Dit proeft u ook terug als u de BBQ service van Frank inschakelt. Op uw eigen locatie gaat Frank aan de slag met zijn barbecue. Dit is eigenlijk vrijwel overal mogelijk zolang er een plekje is in de buitenlucht. Zo kan Frank zelfs op de parkeerplaats van uw bedrijf aan de slag of in uw eigen achtertuin. Door de BBQ service op locatie in te schakelen valt Frank zakelijk ook nog eens onder de werkkostenregeling.

BBQ service op locatie.

Of u nu privé iets te vieren heeft of zakelijk u kan altijd een BBQ service op locatie inschakelen. Dit kan al vanaf kleine groepen, maar natuurlijk ook met grote groepen. Met Frank kan u afspraken maken hoe u de BBQ verzorgt wil hebben. In principe wordt alles van A tot Z door Frank geregeld. Van de BBQ zelf tot een buffet, servies en de heerlijkste BBQ recepten met vers vlees dat is ingekocht door Frank zelf. Na afloop wordt met onze BBQ service zelfs de afwas voor u geregeld. Zo hoeft u echt niets zelf meer te regelen en kan u gewoon lekker genieten van de lekkerste recepten op locatie.

BBQ service met een authentieke vleeswieg.

Frank van Steeg zal geen chef-kok zijn als hij het niet anders aanpakt dan andere koks. Zo organiseert hij de BBQ service met een authentieke vleeswieg. Dit is een hout gestookte barbecue waar boven het vuur eigenlijk een grote barbecue wordt gehangen. Dankzij de vleeswieg krijgt het vlees een unieke smaak mee die het nog lekkerder maakt. U kan zo echt genieten van de lekkerste stukken vlees. Alles wordt door een echte chef-kok bereid zodat u echt in de watten gelegd wordt. Dit in combinatie met een koud buffet vol met vers stokbrood en heerlijke salades kan u echt genieten van een luxe barbecue. Laat uzelf in de watten leggen en ervaar zelf hoe lekker u kan eten met uw eigen BBQ op locatie. Het eten is vol passie bereid en dit proeft u terug. Heeft u dus iets te vieren? Denk dan vooral aan uw specialist op het gebied van barbecue.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *