Barbecue catering

Barbecue catering

Als u iets te vieren heeft privé of zakelijk dan kan u altijd een barbecue catering overwegen. Een barbecue heeft altijd iets gezelligs en brengt mensen bij elkaar om gezellig samen te eten. Vaak bestaat een barbecue eigenlijk uit meerdere gangen doordat er telkens opnieuw vlees wordt geserveerd. Iedere keer kan u weer een ander gerecht van de barbecue uitproberen. Als dit nog niet voldoende is dan kan u overwegen om bij de catering ook nog een lopend buffet te plaatsen met salades en koude gerechten. Deze gerechten kan u heerlijk bij uw eigen barbecue combineren.

Laat de barbecue catering organiseren door een chef-kok.

Als u helemaal nergens meer naar wil omkijken en u gewoon samen met collega’s, vrienden of familieleden wil genieten van een barbecue dan is een catering een aanrader. Frank van Steeg is een chef-kok op locatie die er graag voor zorgt dat u de heerlijkste gerechten krijgt voorgeschoteld. Zijn passie is koken zowel op het vuur als in de keuken. Zo maakt hij de heerlijkste bbq recepten voor u klaar tijdens uw eigen barbecue feestje. Uw complete barbecue catering wordt voor u uit handen genomen. Vol passie regelt hij de inkoop van de heerlijkste verse ingrediënten en zorgt hij voor een maaltijd waar u echt van kan smullen. U proeft direct het verschil bij de eerste hap vers vlees rechtstreeks van de barbecue.

Gewoon rechtstreeks bij u op locatie.

De barbecue catering regelt Frank van Steeg gewoon rechtstreeks bij u op locatie. Van een parkeerplaats bij een bedrijventerrein tot een achtertuin bij een gezin. Geen locatie is te gek en koken doet hij vol passie voor zowel kleine als grote groepen. Aan de hand van uw wensen kan de catering helemaal bij u op locatie geregeld worden. Combineer de barbecue catering bijvoorbeeld met een uitgebreid buffet waar heerlijke koude gerechten geserveerd worden. Of veras uw gasten gewoon met de authentieke vleeswieg waarop Frank al zijn authentieke barbecue recepten op klaarmaakt. De vleeswieg is een unieke barbecue waarbij vlees op een vers vuurtje wordt bereid. Het knisperende haardvuur zorgt voor een speciale sfeer en aangename warmte op het terrein. Is het toch te koud voor een barbecue? Het is voor Frank geen enkel probleem om het buffet naar binnen te verplaatsen terwijl hij zelf het vlees buiten zal bereiden. Zo heeft u toch nog een echte barbecue zonder de overlast van het weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *