BBQ Pakket

BBQ pakket

Als u voor een grote groep een barbecue gaat organiseren dan bent u met een BBQ pakket vaak voordeliger uit dan los vlees. Vaak krijgt u korting omdat u grote stukken vlees in één keer besteld voor de barbecue. Maar wist u dat als u voor grote groepen een BBQ pakket nodig heeft dat u voor bijna evenveel geld een chef-kok aan huis kan regelen? Met Frank van Steeg als uw eigen chef-kok op locatie heeft u geen BBQ pakket meer nodig. Frank regelt zelf voor u de boodschappen voor uw eigen feestje en weet goed in te schatten hoeveel barbecue vlees er eigenlijk nodig is. Voor een vast bedrag per gast regelt hij de complete catering van A tot Z. Zo regelt hij een barbecue die groot genoeg is en natuurlijk het vlees dat geïnspireerd is op zijn eigen authentieke barbecue recepten.

Live gerechten klaarmaken op de barbecue door een echte chef-kok.

Vergeet een BBQ pakket en denk gewoon aan Frank van Steeg die de barbecue helemaal op maat voor u regelt aan de hand van uw specifieke wensen. Echt alles wordt voor u uit handen genomen en dit kan al voor kleine groepen, maar ook voor groepen met meer dan 20 personen. Hij komt graag bij u langs op locatie om zijn authentieke vleeswieg neer te zetten. Dit is een hout gestookte barbecue die extra veel sfeer en warmte geeft tijdens uw eigen barbecue feestje. Gasten vervelen zich absoluut niet want ze worden helemaal door Frank in de watten gelegd. Eventueel kan u ons BBQ pakket combineren met een koud buffet met salades om te combineren bij uw barbecue.

Ontdek continentale smaken en laat uw zintuigen prikkelen.

Frank van Steeg laat u graag kennismaken met zijn eigen authentieke BBQ recepten. Bij zijn BBQ pakket zit altijd vlees inbegrepen die klaargemaakt wordt volgens zijn eigen unieke methodes. Zo zal hij zelf vooraf het vlees marineren zodat u echt kan genieten van de authentieke smaken die in het vlees getrokken zijn. Eventueel is het ook nog mogelijk om de barbecue af te sluiten met een heerlijk dessert dat door Frank zelf bereid is. Alles kan voor u geregeld worden van het servies tot de afwas. Afhankelijk van uw wensen kan ons eigen BBQ pakket nog verder uitgebreid worden met bijvoorbeeld drank. Werkelijk alles is mogelijk in overleg met uw eigen chef-kok op locatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *