Barbeque catering

Barbeque catering

Heeft u iets te vieren en denkt u aan een barbeque? Vaak denkt u dat dit het eenvoudigste is omdat u gewoon wat vlees haalt en het vlees op de barbecue legt en bakken maar. Toch is het lastig om in te schatten hoeveel u vlees u werkelijk nodig heeft voor grote groepen mensen. Daar komt nog eens bij dat u echt de hele avond aan het bakken bent en na afloop zit u met een grote berg afwas. U kan ook overwegen om te kiezen voor een barbeque catering. Hierbij wordt echt alles voor u uit handen genomen en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw eigen barbeque.

Barbeque catering op locatie voor een personeelsfeestje.

Met de nieuwe werkkostenregeling zijn er diverse beperkingen in het organiseren van een personeelsfeest. Alleen als u het feestje nog op uw eigen locatie organiseert dan kan u de kosten ook echt aftrekken. Frank van Steeg is als uw chef-kok op locatie de ideale oplossing. Als chef gaat hij voor u aan de slag om een barbeque catering te organiseren. Van A tot Z wordt alles bij u op locatie geregeld en eventueel kan hij u ook in contact brengen met de aangewezen personen voor entertainment op locatie. Natuurlijk hoeft dit niet want Frank zorgt graag persoonlijk voor een gezellige sfeer en heerlijke gangen om van te genieten. Vers bereid en rechtstreeks op de barbeque bereid.

Barbeque catering op maat gemaakt.

Frank van Steeg vindt het heerlijk om de zintuigen van zijn gasten te prikkelen. Hierbij wil hij wel graag rekening houden met de wensen van zijn gasten. Zo worden specifieke wensen zoals dieet wensen verwerkt in de BBQ recepten. U kan zo bij iedere hap blijven genieten zonder dat u zichzelf zorgen hoeft te maken over specifieke allergieën. Overleg gerust met uw gasten wat hun wensen zijn en op basis hiervan maakt Frank van Steeg de meest inspirerende recepten klaar.

Live voor u bereid op de barbeque.

Als u kiest voor een barbeque catering dan haalt u een echte chef-kok in huis die live voor u op locatie aan de slag gaat. Live wordt het vlees bereid op een echte authentieke vleeswieg zodat u kan genieten van een knisperend haardvuur. Dit geeft niet alleen warmte, maar ook een aangename gezelligheid. U kan zo samen met uw gasten genieten van de sfeer, warmte en het heerlijke eten dat live voor u wordt bereid door een echte chef-kok.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *