BBQ arrangement

BBQ arrangement

Een BBQ arrangement kan u natuurlijk boeken bij een barbecue bij u in de buurt, maar u kan ook kiezen voor het vakmanschap van Frank van Steeg. Hij gaat als chef-kok bij u op locatie aan de slag om voor uw gezelschap een heerlijke barbecue neer te zetten. Laat u verwennen met lekkere hapjes en echt vers vlees dat rechtstreeks voor u klaar wordt gemaakt op locatie. Een BBQ arrangement is verassend betaalbaar en u krijgt hier absoluut veel voor terug met uw eigen chef-kok. Het is de passie van Frank om u echt in de watten te leggen en uw smaakpupillen te trickeren bij iedere hap die u neemt. Door authentieke barbecue recepten klaar te maken bereikt u dit effect al snel.

BBQ arrangement voor kleine en grote groepen.

Frank van Steeg bereid niet alleen barbecues voor groepen van vijftig personen. Natuurlijk is dit wel mogelijk, maar ook voor kleine feestjes komt hij graag bij u langs. Bij zijn BBQ arrangement zit echt van alles inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan een koud buffet met heerlijke salades, maar ook het servies en de afwas achteraf wordt helemaal door uw chef-kok aan huis geregeld. U heeft zo met ons arrangement niet alleen vlees en een barbecue, maar ook de service van een echte chef-kok aan huis. Het lijkt wel als of u een restaurant in huis gehaald heeft. Het eten is dan ook op hetzelfde hoge niveau als een echt sterrenrestaurant.

BBQ arrangement zakelijk of privé.

Het maakt niet uit wat u te vieren heeft, maar u kan bij Frank van Steeg altijd kiezen voor een BBQ arrangement. Als u een zakelijk arrangement op uw eigen locatie inschakelt dan kan u zelfs gebruik maken van de nieuwe werkkostenregeling. U kan zo de kosten gewoon aftrekken doordat u het feestje op uw eigen locatie heeft gegeven. Frank van Steeg komt zowel voor kleine als grote groepen langs om een BBQ arrangement te regelen. Vol passie bereid hij het eten voor uw gasten. Samen met Frank maakt u een reis rond de wereld waar vol passie verschillende recepten op de barbecue worden bereid. Uw BBQ arrangement is zo absoluut geslaagd en u krijgt er ook nog eens een lopend buffet bij cadeau. Hier kunnen uw gasten genieten van verse salades die vol passie bereid zijn naast diverse koude gerechten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *